Stephen Thompson vs. Robbie Lawler? “Wonderboy” är mer än intresserad

✅ Wonderboy försöker få till Stephen Thompson vs. Robbie Lawler i början av nästa år ✅Båda har förlorat två av sina tre senaste matcher

Om allt går som planerat så kan fansen komma att få se Stephen Thompson vs. Robbie Lawler i början av nästa år. Det är åtminstone vad Wonderboy Thompson försöker få till. Thompson och den före detta mästaren Lawler är två av welterviktsklassens toppnamn och Wonderboy har redan satt bollen i rullning:

Stephen Thompson vs. Robbie Lawler

Både Thompson och Lawler är i behov av en vinst efter att ha förlorat två av sina tre senaste matcher. Wonderboy har i tillägg endast en vinst på fyra matcher då han även gick en oavgjord match mot welterviktsmästaren Tyron Woodley.

Efter det kom han att förlora returmatchen mot Woodley men återvände sedan med en domslutsvinst över Jorge Masvidal. Thompson var senast i buren då han i slutet av maj mötte och besegrades av Darren Till via enhälligt domslut.

Även Lawler hade en imponerande vinstsvit som stoppades av Woodley i en titelmatch i juli 2016. Det skulle dröja ett år innan han återvände till buren med en vinst över Donald Cerrone. I slutet av december kom han dock att förlora ett domslut mot Rafael dos Anjos.

Wonderboy har ännu inte fått något svar från Lawler men med tanke på deras tidsram och ranking så vore det en vettig matchning. Wonderboy är rankad #4 medan Lawler återfinns på plats #5.

 

Vill du se Wonderboy vs Ruthless?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttStephen Thompson

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara