Stigande stjärnan redo att slå igenom mot publikfavoriten: “Guldet kommer fram”

✔ Felipe Lima avslöjar uppoffringen han gjort inför FCR 8

Fight Club Rush 8 (FCR 8), den första svenska galan att sändas på världsledande UFC Fight Pass, går av stapeln i Västerås imorgon den sjätte mars. Den brasilianske supertalangen Felipe “D’Ouro” Lima tar sig an den svenske publikfavoriten Fernando Flores. Inför galan har den 22-årige brasilianaren talat med MMAnytt och öppnat upp om sina tankar och känslor inför matchen.

Lima förlorade sin allra första MMA-match i augusti 2015 men han är obesegrad sedan dess. Brasilianaren har gått från klarhet till klarhet och levererat flera avslut sedan han återvände till vinstkolumnen. Ung, talangfull och med en spektakulär fightingstil finns det anledning till att han sökte sig till Sverige för att jaga sina drömmar. Under de senaste månaderna har han tränat på Allstars i Stockholm med många av de bästa i Skandinavien.

Förra året gjorde Lima sin debut i Brave och fullständigt körde över Farbod Irannejad i tre ronder. Det satte Lima på kartan och gav honom möjligheten på FCR 8 – en framgång han förväntade sig.

– Jag har tränat sedan jag var 14 år gammal, stegvis kommer man ta sig till toppen, säger Lima till MMAnytt. Det har varit mycket hårt arbete, det kommer löna sig.

Det har dock varit svårt för Lima att balansera träningen i Sverige samtidigt som han har sin familj hemma i Brasilien. Han säger till och med att det är en av de svåraste utmaningarna han haft inför FCR 8.


RELATERAT


Berättar om den största motgången

– Min familj… de är så viktiga för mig. Det är så svårt att vara borta från de, även just nu, den sämsta tiden någonsin. Men det är vad det är, det är priset man betalar för att bli en mästare. Det är priset man betalar för att ha ett fint legat, det är vad jag gör nu.

“D’Ouro” betyder “guldet” på portugisiska, något en av hans tränare myntade på grund av det höga värdet som Lima har. Guld är också vad den självsäkra, unge brasilianaren jagar. Lima menar även att “guldet” tar över inför match – när intensiteten och våldet tar över.

Utanför buren är Lima bland de vänligaste personerna man kan träffa, men i buren är det en helt annan historia. 22-åringen avslöjade att han ändras och tänder till när händerna är lindade inför match.

– När jag fixar mina händer för matchen, så är det dags. Felipe Lima håller sig borta och “Guldet” kommer fram.

Se den fullständiga intervjun med Lima nedan!

Felipe Lima vs Fernando Flores – vem vinner?

 

Foto: Steve Bonhage

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 57Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot


Söndag | 00:00 | UFC
1.37 - 3.21
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5712
Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot1.373.21
Neil Magny vs Shavkat Rakhmonov4.131.25
Josh Parisian vs Alan Baudot1.951.89
Thiago Moisés vs Christos Giagos1.422.95
Nate Maness vs Umar Nurmagomedov7.101.11
Chris Curtis vs Rodolfo Vieira1.632.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: Bellator 282

                                                                 
BellatorODDSSPELBOLAG
Gegard Mousasi match vinnare1.32
Johnny Eblen matchvinnare3.15
Cat Zingano match vinnare1.35
Pam Sorenson match vinnare3.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...