Chockades – av oväntade beskedet: “Overkligt”

✅ Går loss på rivalen: "En idiot - orkar inte lyssna längre"

Det står nu klart att Stipe Miocic får chans till revansch mot Daniel Cormier. Miocic förlorade sin tungviktstitel till “DC” när de gjorde upp förra året, och nu möts de båda igen på UFC 241 i augusti.

Läs mer: Daniel Cormiers syrliga kritik mot Stipe Miocic: “Det är helt jävla galet!”

Det var dock långt ifrån säkert att en rematch skulle bli av – inte förrän Cormiers planerade titelförsvar mot WWE-stjärnan Brock Lesnar gått i spillror.

“Är det enda jag bryr mig om”

Miocic berättar själv för ESPN hur han chockades när han erbjöds ett returmöte.

– Jag blev chockad, det var overkligt. Men jag visste att jag skulle få fighten om jag bara var tålmodig, säger Miocic.

Dessutom går han loss på Cormier, som han kallar “idiot”.

– Han är en idiot. Jag fattar inte vad han snackar om. Ena sekunden säger han det ena, sen säger han något annat. Jag orkar inte ens lyssna längre. Det enda jag bryr mig om är att vi ska fightas, fortsätter han.

UFC 241 äger rum i Anaheim den 17 augusti. Sedan tidigare står även två andra stormatcher klara för galan – Nate Diaz återvänder nämligen för att möta den forne mästaren Anthony Pettis och mellanviktarna Paulo Costa och Yoel Romero ställs mot varandra.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara