Stipe Miocic ångrar fräcka tilltaget – efter KO-vinsten: “Jag är en idiot”

✅ Skäms: "Riktigt dum"

Stipe Miocic förlorade sitt tungviktsbälte mot Daniel Cormier förra sommaren, men fick revansch under helgens UFC 241 då han besegrade Cormier via knockout och återtog titeln.

Läs mer: Khabibs fina hyllning till Daniel Cormier – efter knockoutförlusten

Det var i den fjärde ronden som Miocic kunde avsluta Cormier via TKO mot burväggen efter att ha träffat sin motståndare med en mängd hårda kroppsslag.

Direkt efter knockoutförlusten valde Miocic att fira med en liten dans – något han nu ångrar rejält. Det meddelade han på presskonferensen direkt efter matchen.

– Jag hade ingen aning om vad jag höll på med. Jag vet inte varför jag gjorde det. Jag känner mig riktigt dum som gjorde det. Jag vet inte varför, jag känner att jag inte visste vad jag gjorde med mina händer och fötter. Jag vet inte, jag är bara en dum idiot, säger Stipe Miocic.

“Gör dumma saker på fest”

Detta var Miocic första seger sedan förlusten mot “DC” förra året, och han bröt därmed Cormiers vinstsvit på tre raka matcher.

Läs också: Joe Rogan förklarar – därför intervjuade han DC trots brutala KO-förlusten

Miocic erkänner att adrenalinet tog överhanden efter segern, men att han däremot inte är främmande för liknande tilltag i vanliga fall heller.

– Jag är ofta den killen som gör dumma saker på en fest, liksom: “Varför gör han så där?” Det är kul, avslutar den nye tungviktsmästaren.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara