Stipe Miocic. Foto: Jerome Miron-USA TODAY Sports

Stipe Miocic hoppfull om comeback i början av 2018

Kontraktsförhandlingarna ser ut att gå åt rätt håll för tungviktsmästaren Stipe Miocic.

Tungviktsmästaren Stipe Miocic vann bältet mot Fabricio Werdum för lite mer än ett år sen på bortaplan i Brasilien. Sedan dess har han försvarat sitt bälte mot Alistair Overeem och Junior dos Santos. Sedan matchen mot Dos Santos på UFC 213 i maj har vi inte sett mästaren i buren.

I juli uttalade sig Miocics team att tungviktsmästaren inte var intresserad av comeback innan hans kontraktssituation förändrats och han blir betald det han var värd.

Miocic delar rekordet för flest försvar av tungviktsbältet tillsammans med Cain Velasquez, Tim Sylvia, Randy Couture och Brock Lesnar.

Brock Lesnar – Foto: Esther Lin/MMAfighting

Tillbaka första kvartalet 2018

Miocic som är mitt i en knockoutsvit på fem raka matcher, varav tre i titelmatcher är utan tvekan en av de mest underhållande tungviktarna i UFC. Skulle Miocic vinna i sin comeback är det ingen tvekan om att han en av de bästa tungviktarna någonsin, och står ensam på tronen med tre titelförsvar.

Enligt källor till MMAfighting har nu kontraktsförhandlingarna börjat gå i rätt riktning och Miocics team är hoppfulla att mästaren kommer tillbaka och försvarar sin titel första kvartalet nästa år.

Troliga kandidater att möta Miocic i comebacken är vinnaren mellan Francis Ngannou och Alistair Overeem, eller Fabricio Werdum om han lyckas ta sig förbi Marcin Tybura i helgen, och australiensiska lagen i december.

Vem vill ni se Stipe Miocic möta i sin comeback?

Betta på Alexander Gustafsson vs. Jon Jones hos Ohmbet - Bäst odds på Alex hittar du här!
Kategorier
Senaste NyttStipe Miocic

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...