Stipe Miocic knockar Daniel Cormier – tar tillbaka bältet!

✅ Får revansch - efter spännande krig

Alldeles nyss avgjordes den sista matchen på storgalan UFC 241: Cormier vs. Miocic 2 i Anaheim, Kalifornien. Där fick vi se en titelfight i tungvikt mellan mästaren Daniel Cormier och en revanschsugen Stipe Miocic.

Returmatchen kom att bli betydligt längre än deras första möte. Likt var att det även denna gång var mycket jämt. Genom matchens gång fick vi se en hel del slagväxlingar där bägge fighters landade fina smällar.

Cormier var nära att avsluta i den första ronden, men Miocic klarade sig ur knipan och bjöd på en stark insats. “DC” såg stundvis ut att ha kontroll över matchen, men träffades då och då av hårda slag.

I slutet av den fjärde ronden började Miocic skada Cormier med slag mot kroppen – innan han sedan gick mot huvudet och skakade om “DC” rejält. Miocic fortsatte ligga på och sänkte Cormier med flera efterföljande slag för att återta tungviktsbältet.

Se highlights nedan (via Twitter):

Resultat och statistik

Officiellt resultat: #1 Stipe Miocic besegrade (C) Daniel Cormier via KO (slag) i rond 4 (4:09).


RELATERAT: UFC 241: Cormier vs. Miocic 2 – Resultat & Statistik


💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Daniel CormierSenaste NyttStipe MiocicUFC 241

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara