Stipe Miocic ser ut att vara i grym form inför sin kommande titelmatch!

✔ Visar upp sin fysik 10 dagar innan UFC 260!

En av de bästa tungviktarna genom tiderna, UFC:s nuvarande tungviktsmästare Stipe Miocic ser ut att vara i grym form inför sin kommande titelmatch!

Den 27 mars är det dags för ett spännande returmöte i tungviktsdivisionen där Miocic tar sig an den hårt slående Francis “The Predator” Ngannou. Fajten är galans huvudmatch och kommer ta plats i Las Vegas.

Första gången de möttes var i januari 2018 på UFC 220. Miocic hade bältet och med en seger över Ngannou skulle det bli hans tredje raka titelförsvar.

Miocic lyckades stå emot Ngannous tidiga attacker och kunde ta kontroll över matchen. Med hjälp av sin tekniska boxning och dominerande brottning kunde han styra matchens tempo.

Han fann framgång ståendes men säkrade vinsten med hjälp av sina nedtagningar. Miocic kunde hålla Ngannou nere på mattan vilket ledde till att “The Predator” saktade ner rejält i de senare ronderna.


Missa inte: Francis Ngannou kommer ha UFC-mästaren i sin ringhörna!


Miocic vann via enhälligt domslut och hans tredje titelförsvar i rad var ett faktum. Med vinsten satte Miocic rekordet för flest titelförsvar i rad i tungviktsdivisionen.

Sedan deras första fajt har Miocic vunnit två av sina tre senaste framträdanden. Alla matcherna var emot Daniel Cormier. Miocic förlorade deras första möte och rekordsviten var bruten. Men han lyckades ta revansch i de två kommande matcherna och satte ett avslut på trilogin.


HETAST JUST NU


Stipe Miocic ser redo ut!

I ett inlägg på Instagram har Miocic lagt upp en bild där han visar upp sin fysik tio dagar innan UFC 260. Han är känd för att vara en av de lättare tungviktarna i toppen och vägde in på 233 lb i sin senaste match.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Stipe Miocic (@stipemiocic)

Nu blir det intressant att se vad han kommer väga mot Ngannou i deras returmöte. “The Predator” vägde in nästan 30 lb mer än Miocic i sin match mot Jairzinho Rozenstruik i fjol.

Kategorier
NyheterSenaste NyttStipe Miocic

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara