Stipe Miocic UFC 189 - Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Stipe Miocic tar hjälp av UFC-veteran inför mötet med Daniel Cormier

✅ Kallar in hjälp till förberedelserna inför supermötet ✅ Har en historia med "DC"

Under UFC:s officiella Fight Week i juli får vi se ett av årets mest framemotsedda möten när tungviktsmästaren Stipe Miocic försvarar sin tungviktstitel mot den lätta tungviktsmästaren Daniel Cormier i en riktig supermatch på UFC 227.

Läs mer: Stipe Miocic till MMAnytt: “Bältet följer med mig hem

Till förberedelse inför stormötet har Miocic nu valt att kalla in hjälp. Detta av en lätt tungviktsveteran i form av den tidigare UFC-titelutmanaren och numera Bellatormästaren Ryan Bader, som under helgen reste till Cleveland för att ansluta till Miocics camp.

Rounds in with the champ @stipemiocic 👊🏽

A post shared by Ryan Bader (@ryanbader) on

Miocic lär nu hoppas dra fördel av Baders brottningskunskaper inför mötet med den olympiske bronsmedaljören Cormier. Enligt källor till MMAnytt är planen nu att Bellatormästaren med jämna mellanrum ska resa till Cleveland för att hjälpa Miocic i förberedelserna inför matchen som äger rum den 7 juli i Las Vegas.

Bader och Cormier har också en historia tillsammans. “Darth” Bader skulle ha mött Cormier under 2015, men den matchen föll igenom när “DC” i stället bokades in mot Anthony “Rumble” Johnson – något som fick Bader att bli riktigt irriterad.

Relaterat: Daniel Cormier om Ryan Bader: “Han förtjänar ett kok stryk”

Bader lär även själv få en del utbyte av att träna med Miocic, då han i nuläget förbereder sig för en kamp i Bellators tungviktsturnering mot Matt Mitrione.

 

Vem tar hem segern – DC eller Miocic? Kommentera nedan!

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttStipe Miocic

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara