Stjärnagenten prisar den obesegrade talangen: “Nya Ronda Rousey”

✔ "Farligaste kvinnan just nu"

MMA-agenten Ali Abdelaziz sade att hans atlet Kayla Harrison är “Ronda Rousey 6.0.”

Harrison slåss just nu i MMA-organisationen PFL. Den 25:e juni besegrade hon Cindy Dandois och vann via submission i första ronden. Därmed utökade hon sin vinsvit och är fortfarande obesegrad med ett matchfacit på tio raka segrar.

Hon är även en före detta olympisk mästare i judo. Harrisons karriär har tidigare jämförts med Rousey som också hade en bakgrund inom judo innan hon tog sin an MMA.

I samtal med TMZ Sports, lovordar stjärnmanagern Abdelaziz den 30-åriga PFL-fightern. Enligt honom är hon allt som Rousey var — och mer därtill!

 — Jag tror verkligen att Kayla Harrison är den farligaste kvinnan just nu, sade Abdelaziz. Det finns många kvinnor där ute som är grymma, men jag tycker att hon är på en annan nivå. Hon är allt Ronda Rousey skulle ha varit. Hon är Ronda Rousey 6.0.

— Ronda gjorde mycket för sporten, jag respekterar henne. Men folk hade höga förväntningar på henne.HETAST JUST NU


Ronda Rousey 6.0 i UFC?

Harrison är för tillfället under kontrakt med PFL. Hon siktar på att vinna PFL:s lättviktsturnering och kamma hem vinsten på en miljon dollar (cirka 8 560 000 kronor).

Efter det kanske det finns en chans för att se henne ta steget vidare till UFC. Därmed kan kansken liknelsen av Abdelaziz med den forne UFC-mästaren Rousey bli sanning.

För tillfället ser det inte ut som att någon kan hota den regerande UFC-dubbelmästaren Amanda Nunes. Dock kanske Harrisons gedigna bakgrund inom kampsort, och framför allt hennes erfarenhet av tävlande på högsta nivå kan räcka hela vägen.

 

Tror ni Kayla Harrison skulle prestera bra i UFC?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Ali AbdelazizRonda RouseySenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...