UFC-stjärnans lagkamrat: “Conor McGregor är i sitt livs bästa form”

✔ Tilltaget som tagit McGregor till nästa nivå

Efter över ett års väntan kommer den irländske superstjärnan Conor McGregor äntligen att återvända till UFC – och han ser ut att vara i sitt livs bästa form!

McGregor tog själv till sociala medier nyligen för att visa upp superformen.


RELATERAT:


McGregor återvänder den 23:e januari i en returmatch mot Dustin Poirier i huvudmatchen på UFC 257. Det är en intressant och tuff matchning, men det yttre säger onekligen något inför mötet.

Varför är McGregors form inför UFC 257 så omtalad? Under de senaste två åren har McGregor använt sig av den framgångsrika dietisten Tristin Kennedy.

I en intervju med ESPN berättar Kennedy att detta samarbetet nu börjat uppvisa tydliga resultat, och att många i McGregors närhet anser att irländaren är i sitt livs bästa form – något Kennedy uppmärksammats om.

– Jag håller absolut med [om att McGregor är i sitt livsbästa form]. Jag gissar, baserat på vad jag sett och vet, så är han fenomenal och redo att ta sig an denna matchen och prestera.

Det krävs dock ett starkt engagemang från Kennedy för att kunna skräddarsy den perfekta kosten. Tillsammans jobbar de varenda dag

– Det innefattar arbete sju dagar i veckan, berättade Kennedy. Givetvis får man ledig tid och sådant. Men det innefattar dagliga näringsplaner, tillskottsguider, matlagning, att vara vid alla hans träningspass, att observera, samla data – desto mer data man tar, desto bättre.

– Om jag behöver laga mat, lagar jag mat. Vi håller såklart ständig kontakt. Desto bättre man känner atleterna, desto bättre resultat kommer man ge dem och desto bättre program kan man skapa för dem. Det är vad man ser när man ser hans kroppskomposition och hans prestation i träning.

Laddat returmöte

Givetvis står det mycket på spel inför en returmatch – särskilt inför denna. McGregor och Poirier möttes på UFC 178 år 2014, när den förstnämnde var obesegrad i UFC. Irländaren behövde då knappa två minuter för att sänka och avsluta Poirier via TKO.

Sedan dess har både fighters utvecklats markant, vunnit UFC-titlar och sedan blivit av med dem. McGregor tävlade senast under UFC 246 där han fullständigt körde över Donald “Cowboy” Cerrone på endast 40 sekunder. Poirier var senast aktuell i juni förra året där han besegrade Dan Hooker via domslut i en av årets i särklass bästa matcher.

Inför denna matchen har UFCs vd Dana White avslöjat vad som står på spel för vinnaren mellan McGregor och Poirier. För tillfället står Khabib Nurmagomedov fortfarande kvar som lättviktsmästare i UFC – trots att han lämnade ifrån sig titeln och gick i pension efter sitt senaste titelförsvar.

 

Ser Conor McGregor ut att vara i sitt livs bästa form?

 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara