Stjärnskottet Sean O’Malley avslöjar sin nästa motståndare

✔ Obesegrade "Suga" Sean O'Malley ute efter sin nästa skalp

Obesegrade stjärnskottet Sean O’Malley tog hem sin tolfte raka vinst i början av månaden, men är redan ute efter nästa skalp. I en intervju med före detta UFC-fighter Brendan Schaub så säger “Suga” Sean att han har siktet inställt på Marlon Vera, en annan toppfighter i bantamviktsklassen.

Medan O’Malley besegrade WEC-mästaren Eddie Wineland via TKO under UFC 250 så förlorade Vera sin match mot Song Yadong i mitten av maj.

De flesta anser dock att “Chito” Vera borde tagit hem domslutet och också bör behandlas så, inklusive O’Malley.

 – Han är bra och har svart bälte i jiu-jitsu. Jag tycker att han vann över Song Yadong, så i mina ögon har han sex raka vinster med fem avslut. Han avslutar folk i de senare ronderna. Han är tuff och har bra kondition, så nu är upp till UFC.

– Du vet hur det är. Man kan ha två snubbar som säger att de vill slåss och så blir det inte så. Det är bara så det är. Så [Vera] är ett alternativ i augusti, så han är antagligen nästa man.

O’Malley tog även till Instagram för att fråga sina fans om de vill se honom knocka Vera:

View this post on Instagram

Who wants to see me Knock Out Cheeto?

A post shared by Sugar Sean O'Malley (@sugaseanmma) on


Relaterat till Sean O’Malley:


UFC: Sean O’Malley vs Marlon Vera

O’Malley och Vera var inbokade att mötas i början av 2019 men fick sin match inställd när “Suga” Sean testade positivt. 

Det verkar dock som även Vera är intresserad av att boka matchen på nytt. På sociala medier får O’Malley snabbt svar på tal.

– Skicka mig kontrakten och jag lovar, den här snubben kommer snabbt att be mig om att sluta.

 

 

Vill du se O’Malley vs Vera?

 

Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara