Stjärntränaren avslöjar – Detta gör Islam Makhachev bättre än Khabib!

✔ "Det som Makhachev har och som Khabib aldrig varit lika bra på är..."

Den forne lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och Islam Makhachev har varit varandras träningspartners sedan starten av deras MMA-karriärer. Inledningsvis hade de Abdulmanap Nurmagomedov som huvudtränare men sedan hans bortgång har Javier Mendez fått huvudansvaret.

Khabib valde att pensionera sig i oktober förra året och det annonserades officiellt av UFC i mars detta år att han gått i pension. Nu är det många som tror att Makhachev kommer bli mästare likt sin träningskamrat Khabib och dominera lättviktsdivisionen.

I en intervju med ESPN framkom det att en som tidigt trodde att Makhachev är en framtida mästare var tränaren Abdulmanap.

– Khabibs pappa sa till mig hela tiden att när Khabib går i pension kommer jag bli nästa mästare. Därför måste jag se till att det händer, jag behöver göra det för att han sa det och trodde på mig, sade Makhachev.


HETAST JUST NU


Javier Mendez avslöjar vad Islam Makachev gör bättre än Khabib!

Mendez medverkade i “Real Quick with Mike Swick Podcast” nyligen och avslöjade vad Makhachev är bättre på än Khabib.

– Det som Islam har och som Khabib aldrig varit lika bra på är kast, judokast, leg sweeps och leg trips, sade Mendez. Khabib kan göra det men inte på samma nivå som Islam. Helt plötsligt när man tränar med Islam så är man i luften och flyger iväg.

– Men Khabib är mer illasinnad och kontrollerar dig, hela hans kropp kontrollerar dig. Hans ben, tår, armar, allt används för att låsa fast dig på plats. Han är mer explosiv och Makhachev är smidigare på övergångar, men båda är fantastiska på marken!

Makhachev tävlade nyligen på UFC Vegas 31 i juli och bjöd på en dominant prestation under galans huvudmatch mot Thiago Moisés. Makhachev besegrade Moisés via submission (rear-naked choke) i den fjärde ronden och utökade sin segersvit till åtta matcher i rad!

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Khabib NurmagomedovNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...