John Kavanagh Conor McGregor (Pictures from IG_ thenotoriousmma)
John Kavanagh Conor McGregor (Pictures from IG_ thenotoriousmma)

Stjärntränaren hänförd efter McGregors sparring – “Det bästa jag sett…”

✅ "...för sex månader sedan var  jag inte ens säker på att det var möjligt"

Den 18 januari kommer Conor McGregor att göra sin retur till buren efter mer än ett år borta från tävlan.

“The Notorious” kommer att ta sig an Donald Cerrone i huvudmatchen under UFC 229 och UFCs president Dana White har redan lovat att McGregor kommer att få en titelmatch om han vinner.

Detta till trots att McGregor vs. Cerrone kommer att hållas i weltervikt och inte i lättviktsklassen där Nurmagomedov just nu håller i bältet.

Inför McGregors retur är intresset stort för en av MMA-världens absoluta storstjärnor. En som är extra exalterad är John Kavanagh, grundare och ledare för Straight Blast Gym i Irland.

 – Första januari, vår sista hårda sparringklass innan vi beger oss till Las Vegas. Jag kan ärligt talat säga att detta är det bästa jag sett från honom, och för sex månader sedan var  jag inte ens säker på att det var möjligt.

Ni kommer att få bevittna en riktig höjdare, jag är bara glad att jag har en bra sittplats!Cerrone om det illasinnade McGregor-ryktet: “Skitsnack, inte en chans!”Är Conor McGregor på väg tillbaka?

“The Notorious” Conor McGregor har inte tagit hem en vinst i MMA sedan han besegrade Eddie Alvarez i november 2016 och blev UFCs första dubbelmästare.

Efter det kom han att bli av med båda titlarna på grund av inaktivitet, och siktade istället in sig på en match mot boxningslegenden Floyd Mayweather som tog vid i slutet av 2017.

I oktober 2018 återvände han för en hatmatch mot Khabib, men kom att klappa ut i fjärde ronden. Sedan dess har skandalerna avlöst varandra, och många har ifrågasatt McGregors framtid inom sporten.

Av att döma av irländarens flöde på sociala medier, samt rapporter från hans team, så är dock McGregor mer motiverad än någonsin. Han har bland annat visat upp en imponerande fysik och verkar fokusera mycket mer på grappling, ett vapen som kan komma att vara händigt om han landar returmatchen mot Khabib.

View this post on Instagram

Who the fook is that guy?

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

View this post on Instagram

What a game 👨‍🎨

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara