Stjärntränaren RASAR mot UFC-domarna i Guram-matchen: “Borde avrättas på plats!”

✔ "Ta halva domarens lön!" ✔ Vill inte se "misstaget" förstöra en lovande karriär!

Stjärntränaren Andreas Michael är besviken och missnöjd efter det kontroversiella domslutet i matchen mellan Guram Kutateladze (12-3 MMA, 1-1 UFC) och Damir Ismagulov (24-1 MMA, 5-0 UFC).

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
1.25 - 3.95
Bethard

UFC-svensken Guram mötte Ismagulov på UFC Austin i en tuff match som gick alla tre ronder. Bägge fighters hade sina stunder genom matchen, men ett ögonblick i den tredje och sista ronden kom att kasta en skugga över deras insatser. Burdomaren Herb Dean särade nämligen på deltagarna efter en nedtagning där det såg ut som att Guram landade ett otillåtet knä i processen. Det visade sig senare inte vara fallet, men trots det förlorade Guram nedtagningen med bara sekunder kvar i matchen, vilket kan ha spelat en avgörande roll för poängdomarna. Två domare gav vinsten till Ismagulov, medan den tredje hade det som oavgjort (28-28, 29-28, 30-27). En domare gav alltså alla tre ronder till Ismagulov, vilket fått bland andra Allstars-coachen Michael att ilskna till.


HETAST JUST NU


Tränaren ilsknar till: “Alla tyckte att vi vann!”

– Att vinna eller förlora är en del av livet, skrev Michael. Att bli sabbad och lurad eller betala för andra människors misstag är inte det! Vi vann klart och tydligt första och sista (ronden). Ronden däremellan var jämn, men för att vara rättvis ger jag den till vår motståndare! Igår kväll var det en jämn match som vi höll på att vinna, men i den sista ronden, som vi även var på väg att vinna, förlorade vi en dominant position eftersom domaren reste på [Guram]. Det var en avgörande nedtagning för ronden som de tog ifrån honom. Alla tyckte att vi vann. Blodet (på Gurams ansikte) var från två sår som vi återhämtat oss från i tre veckor innan matchen och som var resultatet av en jabb. Det är inte skada, utan bara två slag mot ömtålig hud. Guram uppvisade sparkar, armbågar, slag, knän, nedtagningsförsök och var mer aggressiv och landade fler slag!

– Domaren går hem, får sin lön och går vidare till nästa match. Men fightern som precis blivit lurad då!? Det är inget som bekymrar dig, nästa vecka går du bara vidare till ännu en match, får din lön och glömmer karriären som ditt misstag förstörde. Snubben borde avrättas på plats för sitt poängkort (30-27 till Ismagulov)! Jag gnäller eftersom vem annars kommer att förespråka rättvisa och tala ut? Vem kommer att rätta detta fel? Ingen – låt oss bara glömma det? Fy fan! Vidrigt! Låt oss ta halva domarens lön när de gör misstag. Respekt till vår motståndare och hans team. Var alltid sportslig och en gentleman.

Detta blir det andra kontroversiella domslutet för Guram i lika många UFC-matcher. I sin debut vann han nämligen ett jämnt domslut mot Mateusz Gamrot, som han själv ansåg att han borde ha förlorat. Men trots den tuffa starten på tiden i UFC har Guram en lovande karriär i organisationen framför sig.

Vem tycker du vann Guram vs. Ismagulov?

 

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
1.52 - 2.55
Bethard

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier 3 Juli

Helgen bjuder på storgala!!

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
Pedro Munhoz vs. Sean O’Malley
Jim Miller vs. Donald Cerrone

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Guram KutateladzeSenaste NyttSvensk Kampsport

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 57Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot


Söndag | 00:00 | UFC
1.37 - 3.21
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5712
Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot1.373.21
Neil Magny vs Shavkat Rakhmonov4.131.25
Josh Parisian vs Alan Baudot1.951.89
Thiago Moisés vs Christos Giagos1.422.95
Nate Maness vs Umar Nurmagomedov7.101.11
Chris Curtis vs Rodolfo Vieira1.632.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: Bellator 282

                                                                 
BellatorODDSSPELBOLAG
Gegard Mousasi match vinnare1.32
Johnny Eblen matchvinnare3.15
Cat Zingano match vinnare1.35
Pam Sorenson match vinnare3.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...