Storfight i kvinnornas stråviktsklass är bokad inför UFC on FOX 28

Det står nu klart att två topprankade namn i stråviktklassen kommer att ryka ihop under UFC on FOX 28 i februari.

Det står nu klart att en fight mellan två av stråviktklassens toppnamn kommer att ryka ihop under UFC on FOX 28 den 24 februari. Det är #2-rankade Jessica Andrade och #5-rankade Tecia Torres som skrivit på kontrakten och nu kommer kämpa om chansen att få bli nästa kvinna att möta divisionens mästarinna.

Torres har tre raka vinster

Både Andrade och Torres har utmärkt sig i buren som två av divisionens mest talangfulla fighters.

Andrade UFC-debuterade i juli 2013 men i juni 2016 så gjorde hon sin debut i stråviktsklassen och har än så länge besegrat fyra mycket svåra motståndare, inklusive Claudia Gadelha som hon slog i september efter en mycket hård och blodig kamp.

Andrade har endast förlorat mot Joanna Jedrzejczyk i stråviktsklassen.

“The Tiny Tornado” Torres samlade ihop fyra raka segrar inom Invicta FC innan hon skrev kontrakt med UFC och gjorde sin debut för organisationen i december 2014.

Hon har samlat ihop ett matchfacit på 10-1 och har endast förlorat mot den regerande stråviktsmästarinnan Rose Namajunas, en motståndare som hon även har en vinst över.

 

Ta del av det uppdaterade matchkortet!

Vem tror du vinner?

 

Kategorier
Jessica AndradeSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...