Succé eller fiasko? Försäljningssiffrorna av Mike Tyson-galan är offentliga!

✔ Två före detta motståndare redo att köra mot Tyson härnäst!

Boxningslegendaren Mike Tyson gjorde nyligen efterlängtad comeback då han tog sig an ex-mästaren Roy Jones Jr. Förväntningarna var skyhöga och kom även att leverera stort!

54-åriga “Iron” Mike såg ut att vara i toppform under uppvisningsmatchen och dominerade merparten av mötet. Domarna valde dock att döma matchen oavgjort, något som verkade lämna Tyson med blodad tand.

Inte nog med det, nu står det även klart att galan var en försäljningssuccé. Med ett pris på $49.49 (ca. 420 kronor) så meddelar nu Tysons egna bolag Legends Only League att de sålde mer än 1,6 miljoner visningar! Det betyder att de tar en plats bland de mest sålda galorna genom tiderna.


Relaterat: Mike Tyson attackerad av fanatiker – efter boxningsmatchen!


Miljonregn över boxningsgalan

Legends Only League baserar sitt uttalande på siffror från företaget Triller som sände galan. Enligt en representant från Legends Only League så kan ytterligare hundratusentals visningar att komma in i efterhand.

Räknat på de tillgängliga siffrorna så landar man på en vinst på över $80 miljoner, ca 677,5 miljoner kronor! Tyson planerar också att fortsätta slåss och har bland annat sagt att han siktar på att tävla varannan månad!

Två av Tysons före detta motståndare har redan sagt sig vara redo att dela ring med boxningslegendaren: Evander Holyfield och Buster Douglas. Med tanke på den försäljningssuccé som hans senaste match inbringade så får framtiden utvisa om Tyson lyckas göra om sitt stordåd.


Mest läst just nu: MMA-profilen häktad – misstänks ha drogat och våldtagit sin elev


 

Vem vill du se Mike Tyson möta?

 

Kategorier
Mike TysonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara