Superfighten inställd? Cejudos team säger att han utmanar “DJ” härnäst

✅ Skulle betyda att DJ vs. TJ får vänta ✅ Möttes i april 2016

Det verkar som att en av årets superfighter är inställd, åtminstone om man får tro Henry Cejudos manager Ali Abdelaziz som för några timmar sedan sade att Cejudo kommer att möta flugviktsmästaren Demetrious Johnson på nytt.

Möttes i april 2016

Skulle matchen bokas in så blir det andra gången som Cejudo utmanar Johnson om bältet. De två atleterna möttes under UFC 197 i april 2016 och då avslutade “Mighty” Johnson den olympiska guldmedaljören på under tre minuter via TKO.

Sedan dess har Cejudo tagit hem två vinster och förlorat en mycket jämn match mot Joseph Benavidez. Johnson har i sin tur tagit hem tre raka vinster över Tim Elliott, Wilson Reis och Ray Borg, varav den senaste gjorde att han slog UFC-rekordet för flest titelförsvar (11 stycken).

Abdelaziz tweet möttes dock inte med iver utan de flesta som kommenterade sade att en titelmatch mellan Johnson och bantamviktsmästaren T.J. Dillashaw var att föredra.

UFC har försökt att få till en titelmatch mellan Johnson och Dillashaw de senaste åren och det har verkat som att förhandlingarna gått framåt. Dillashaw är just nu skadad och Johnson har nyligen opererats men tidigare var planen att de båda mästarna skulle mötas i sommar.

 

Vill du se Cejudo vs. Johnson 2?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Henry CejudoSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...