Superior Challenge 18 tittare

Rekordsiffror för Superior Challenge 18 – så många såg galan på TV

✅ Grundaren nöjd: "Ett stort steg för MMA som sport"

I lördags gick Superior Challenge 18 av stapeln på Fitnessfestivalen i Älvsjö. Galan bjöd på en hel del fina matcher – exempelvis övertygade Karl Albrektsson stort mot en UFC-veteran, och Simon Sköld fick sin revansch mot finnen Jerry Kvarnström.

Relaterat: Karl Albrektsson avslutar UFC-veteranen BRUTALT!

Galan blev också en rejäl succé tittarmässigt. I ett nyligt pressmeddelande avslöjar organisationen att så många som 250,000 tittare bänkade sig i tv-sofforna för att kolla galan.

Detta är ett nytt rekord för Superior Challenge. Det tidigare rekordet innehades av Superior Challenge 9, som lockade 151,000 tittare. Galan sändes live på TV10 och Viaplay i de skandinaviska länderna, samt globalt via FITE TV.

Läs också: Superior Challenge 18: Fullständiga resultat

Superior Challenge-grundaren Babak Ashti är givetvis belåten över siffrorna, och uttryckte sin lycka i ett pressmeddelande:

– Nya tittarrekordet betyder enormt mycket för mig personligen och är ett stort steg för MMA som sport. Det är en tydlig indikation på att Superior Challenge och MMA växer explosionsartat. Tillsammans med vår partner Nordic Entertainment Group bygger vi svensk och nordisk MMA, och genom Viaplay och TV10 når vi ut till en bred målgrupp med sporten vi älskar, säger Ashti.

Upplev MMA av toppklass på Cirkus - köp dina biljetter till Superior Challenge 19 nu!
Kategorier
Senaste NyttSuperior Challenge

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...