Superior Challenge 19
Diego Nunes (vänster) och Simon Sköld (höger). Foto: Micha Forssberg/MMAnytt

Superior Challenge 19 – Liveresultat och play-by-play

✅ Sveriges MMA-elit kliver in i buren på Superior Challenge 19! ✅ Följ galan via play-by-play här!

Nu är det dags! Under lördagen intar Superior Challenge 19 Cirkus i Stockholm.

Följ alla resultat LIVE via play-by-play här.

 

Underkort (19.00):

 

 

Catchvikt: Se Moraad Moreno vs. Mika Kuronen Fi 

Rond 1:

De båda inleder avvaktande. Ca 30 sekunder in i matchen får Kuronen in en benspark, varpå Moreno svrar med en egen. Moreno får in en träff och Kuronen går för en nedtagning men får inte alls till det. Moreno fortsätter pressa Kuronen med legkicks. Kuronen missar medd några svingar och Moreno får in ännu en legkick.

Moreno får in några hårda slag med Kuronen mot buren. Moreno är den som kontrollerar tempot, KUronen försöker med några kombinationer men träffar bara luft. Moreno får återigen in några träffar med Kuronen mot buren, och följer upp med ytterligare hårda slag och ett knä som träffar finnen. Första ronden är slut efter en mindre slagväxling.

MMAnytts vinnare: 10-9 Moreno

Rond 2:

Moreno får tidigt in en spark som verkar träffa lågt, varpå domaren kort pausar matchen. När de kör igång igen får Moreno in en kroppsslag som han följer upp med en legkick. Moreno börjar avlossa med Kuronen mot buren, men backar sedan undan.

Moreno får in en fin spinning backfist och verkar börja dra upp tempot lite. Kuronen får in en hård legkick. Kuronen försöker med en till spark, men Moreno fångar den och straffar finnen med flera slag. Moreno får in en legkick och får sedan smaka en höger. De båda clinchar mot buren, men Moreno tar sig loss och börjar avlossa en serie slag som träffar Kuronen.

Moreno fångar ännu en spark och straffar Kuronen med några träffar. Moreno pressar Kuronen mot buren med sparkar och slag. Svensken får in flera träffar vilket får Kuronen att gå för en takedown. Moreno visar dock på bra försvar och tar sig loss och börjar gå loss med knän och slag mot Kuronen – som inte har någon chans att besvara dessa. Domaren stoppar matchen.

Vinnare: Moraad Moreno via TKO (slag och knän)

 

Weltervikt: Se Robin Roos vs. Jeanpier Basauri Se

Rond 1:

Robin börjar direkt med en jabb, som han följer upp med en hård inside legkick. Basauri får in spark i kroppen på Roos, som själv svarar med en hård lowkick. Basauri försöker med en headkick som inte riktigt sitter. Roos sätter ännu en hård legkick. Basauri avancerar men får inte riktigt in någon träff.

Roos får in en fin combo med sparkar och slag, men Basauri verkar ta det bra.  Roos får in en jabb och en riktigt hård legkick. Basuari svarar med en hård spark. Roos får in en slag och spark combo, men Basuari fångar sparken och går för en single leg, men Roos klarar sig ståendes. Nu pressar Basauri Robin mot buren, Roos lyckas dock vända på steken och pressar nu upp Basauri mot buren.

Basauri försöker sig på en nedtagning men Roos klarar sig och avancerar. Roos avlossar ännu en fin combo med kroppslag och uppercut. Basauri har pressen men Roos går in med en riktigt hård benspark som sitter, och följer sedan upp med ännu en. Roos får in en fin kroppsspark och Basuari försöker svara men får ingen riktig träff.

MMAnytts vinnare: 10-9 Roos

Rond 2:

Det blri action direkt där Roos avlossar låga sparkar och Basuari svarar med några slag. Roos får in en fin höger som Basauri verkar blockera. Roos fortsätter med en legkick, men Basuari svarar med en fin kroppsspark. Roos får in en bra kroppsspark och följer upp med en hård legkick.

Roos får in en riktigt fin combo med en uppercut och slag och Basauri sjunker ihop mot buren med ett rejält jack ovanför vänster öga. Matchen tar dock inte slut, utan Basuari tar sig upp men får smaka ordentliga kroppslag från Roos. Basauri svarar med några hårda sparkar, men Roos bibehåller pressen.

Roos fortsätter få in legkicks och diktera tempot. Nu pressar han Basuari med slag mot buren, men Basauri fortsätter klara sig. Roos fortsätter pressa, med fina slag och uppercuts. Roos missar precis en hård headkick. Roos får in en slag-spark-combo. Basauri försöker svara men får ta emot en hel del stryk. Roos fortsätter pressa Basauri mot buren. Roos får in ett ordentligt knä, men Basauri får ner Roos på marken och får in några slag innan rondens slut!

MMAnytts vinnare: 10-8 Roos

Rond 3: Det blir ingen rond 3. Basauri kan inte fortsätta, och Roos tar hem matchen.

Vinnare: Robin Roos via TKO, rond 2, 5:00

 

Flugvikt: Se Serdar Altas vs. Jhonata Silva Br

Rond 1:

Silva får in en höger och Altas faller ihop för en halv sekund men är snabbt på benen igen. Silva pressar Altas, som svarar med ett hoppknä. De båda utbyter några smällar och Silva får in en hård legkick. Altas går för en single leg och får ner brassen på marken. Altas försöker avancera position, nu i full gard, men Silva försvarar sig bra.

Efter ett tag ställer sig Altas och låter brassen komma upp. Altas pressar Silva mot buren och försöker nöta ner brassen med knän. Altas går för en single leg men misslyckas, och Silva tar sig mot mitten av buren. Silva cirklar runt och Altas försöker få in en träff men får smaka en kontring.

Från ingenstans får Altas in en hård huvudspark och Silva faller ihop. Altas halkar dock av en lowkick som träffar honom samtidigt, och lyckas inte komma i mount på brassen, som återhämtar sig. Altas får ner Silva igen och avlossar lite ground and pound under rondens sista sekunder.

MMAnytts vinnare: 10-9 Altas

Rond 2:

Silva avancerar med några slag men får inte in någon träff. Altas försöker sig på ett flygande knä men Silva backar undan. De utbyter slag och Altas går för en takedown men brassen klarar sig. Altas pressar nu Silva mot buren, men Silva sliter sig loss och får nästan in ett knä.

Altas lägger en huvudspark som blockeras av Silva. De utbyter slag i mitten. Efter lite avvaktande går Altas in men träffas av en fin träff från Silva. Altas går därefter för en nedtagning och lyckas snabbt få ner brassen som tar sig upp lika snabbt. Silva får in några ytterligare träffar, och Altas är nu den som är pressad mot buren.

Silva får in en fin träff på Altas, som börjar blöda näsblod efter slaget. Silva träffar en fin legkick medan Altas missar några höga sparkar. Altas får in en bra vänster och blockar därefter en hög spark från Silva. Silva får in en bra legkick och Altas avancerar med en combo men får smaka en kontring. Efter en vild utväxling med knän och sparkar tar ronden slut.

MMAnytts vinnare: 10-9 Silva

Rond 3:

Efter en stunds avvaktande får Silva in en lowkick som sänker Altas. Altas är snabbt uppe, men brassen är nu den som pressar. De båda utbyter några hårda träffar och ett par sparkar som inte träffar. Altas går för en single leg men misslyckas och Silva missar precis en uppercut när Altas är på väg upp.

Silva får in en fin höger och har bra kontroll över matchen. Silva får in en fin vänsterkrok som landar innan Altas dyker för en nedtagning. Altas är nu pressad mot buren och brassen fortsätter avlossa tekniker. Silva får in låga sparkar och en riktigt hård headkick som dock blockeras av Altas.

Silva fortsätter pressa Altas som cirkulerar längs buren. Altas går för ännu en single leg men missar. Silva avlossar slag mot Altas som försöker svara. Altas missar ännu en nedtagning. Silva får in en huvudspark och fortsätter därefter avlossa slag. Silva fortsätter få in bra slag och sparkar, med många bodyshots.

Silva får in ännu en rejäl lowkick och fortsätter träffa Altas med slag mot kroppen. Med 10 sekunder kvar får Silva in ännu en huvudspark.

MMAnytts vinnare: 10-9 Silva

Vinnare via enhälligt domslut: Jhonata Silva

 

Bantamvikt: Se Bartosz Wojcikiewicz vs. Wilbert Huaman  

Rond 1:

Bartosz fintar och får därefter in en fin lowkick. Huaman försöker svara men når inte riktigt fram. Huaman får in en legkick och Bartosz svarar med en egen. Bartosz missar en höger och får in en bra legkick igen. Huaman avancerar men får inte in någon träff. Bartosz träffar nästan en spinning back kick men Huaman hinner undan.

Bartosz börjar avlossa slag med peruanen pressad mot buren. Huaman går för en takedown men Bartosz får in en giljotin men släpper greppet. Bartosz får ner Huaman och hamnar rätt in i mount med Huaman mot buren. Bartosz kontrollerar peruanen men hamnar nu i halvgard. Bartosz kopplar återigen giljotin och kör den stående. Den ser ut att sitta riktigt bra, men Huaman sprawlar riktigt bra och vänder på steken. Bartosz trycker dock upp Huaman mot buren igen och avlossar några knän.

Bartosz får in en högspark utan riktig kraft, men följer sedan upp med en hård legkick. De båda är nu i mitten av buren. Bartosz får in en riktigt hård kroppsspark och får sedan ner Huaman på marken i full gard. Där tar ronden slut.

MMAnytts vinnare: 10-9 Bartosz

Rond 2:

Bartosz får in en hård spark mot kroppen på Huaman. Efter en slagväxling halkar Bartosz men är snabbt på benen igen. Bartosz får ner Huaman på marken och är i full gard där han försöker utdela ground and pound. Bartosz ställer sig upp och fortsätter med ground and pound ståendes mot den liggande peruanen.

Bartosz hamnar i mount och går för en americana, men lyckas inte riktigt få in den helt. Bartosz pressar nu Huaman, som fortfarande ligger ner och försöker få in upkicks. Bartosz går ner i halv gard på Huaman, och börjar avlossa ground and pound. Bartosz kopplar en kimura, men Huaman lyckas ta sig loss. Detta resulterar dock i att Bartosz tar peruanens rygg och går för en rear naked choke som sitter över käken. Huaman klarar sig dock, men Bartosz håller fortsättningsvis peruanens rygg.

Bartosz går för en cable grip men lyckas inte låsa ut peruanen som kämpar på med Bartosz på ryggen. Bartosz reser sig upp och träffas av en upkick men verkar inte påverkas. Bartosz får in flera hårda vänstrar och en höger mot den liggande Huaman.

MMAnytts vinnare: 10-8 Bartosz

Rond 3:

Bartosz får in ett hårt kroppsslag  och går för en flygande spark. Bartosz dikterar tempot och får in flera fina slag och pressar Huaman mot buren. Bartosz får peruanens rygg igen, och får ner honom på marken och börjar avlossa rejäl ground and pound. Bartosz kopplar återigen in en giljotin som verkar sitta riktigt bra, men Bartosz väljer att släppa den.

Bartosz börjar nu avlossa slag mot Huaman, som har svårt att värja sig där han står pressad mot buren. Nu är det många obesvarade slag som träffar Huaman. Huaman hamnar återigen på marken och Bartosz fortsätter avlossa slag mot peruanen. Peruanen kontrar dock och det är nu Bartosz som ligger nederst.

Bartosz är nära att ta sig upp genom en riktigt fin sweep, men Huaman bibehåller kontrollen. Till sist tar sig Bartosz upp och börjar avlossa slag och tar återigen ner Huaman. Bartosz har återigen Huaman liggandes mot buren, och avlossar riktigt giftig ground and pound tills matchens slut.

MMAnytts vinnare: 10-9 Bartosz

Vinnare via enhälligt domslut: Bartosz Wojcikiewicz

 

 

Huvudkort (21.30):

 

 

Weltervikt:  Se Rostem Akman vs. Mauricio Reis Br

Rond 1:

Reis får in en legkick och Akman svarar, men Reis går direkt för en double leg och får ner Akman på marken. Brassen är ovanpå Akman och försöker utdela ground and pound, men Akman tar sig till burstaketet och försöker resa sig. Reis pressar på med Akman under sig och får in några träffar.

Akman lyckas dock resa sig och får in ett knä på Reis. Akman är nu den som presar, medan Reis cirkulerar runt buren. Akman får in några fina vänstrar. Efter lite avvaktande får Akman in en till vänster, medan brassen fortsätter cirkulera. Reis får in några hårda träffar själv, men Akman klara sig bra och fortsätter pressa.

Reis får in ett bra kroppsslag och fgår sedan för en nedtagning, men Rostem klarar sig fint. Svensken avancerar sen mot brassen som snabbt tar sig undan. Akman får in några fina kombinationer. Akman träffar med ännu en vänster. Akman bibehåller pressen mot en ständigt backande Reis.

MMAnytts vinnare: 10-9 Akman

Rond 2:

De möts upp i mitten och Reis missar en låg spark. Akman fortsätter ronden där han avslutade den första och pressar brassen längs staketet. Reis går för en nedtagning men Akman klarar sig undan fint. Akman får in en bra höger och följer upp med två fina jabbar.

Akman fortsätter pressa brassen, men Reis får in en rak höger och Akman börjar blöda i bakhuvudet! Akman lyckas dock få in några fina träffar själv och är nu den som pressar Reis återigen. Akman får in en fin vänster och fortsätter avancera. Akman blöder ymnigt från jacket, som alltså verkar sitta i bakhuvudet.

Akman får in några bra träffar, ständigt pressandes Reis. Akman fortsätter diktera tempot och får in en kroppsspark. Reis blöder nu lite från näsan. Akman får in en two piece-combo och pressar brassen som verkar vara ute efter att kontra.

Reis får in en riktigt hård legkick och Akman avlossar några fina kroppsslag innan rondens slut.

MMAnytts vinnare: 10-9 Akman

Rond 3:

Reis får in en träff men Akman backar undan och svarar med några egna slag, varav ett fint mot kroppen. Akman börjar avlossa rejält och Reis börjar nu blöda näsblod ordentligt.

Akman pressar upp Reis mot buren och börjar avlossa stenhårda slagkombinationer mot Reis som inte besvarar! Domaren avbryter matchen!

Vinnare: Rostem Akman via TKO (slag), rond 3

 

Catchvikt: Se Pannie Kianzad vs. Iony Razafiarison Fr

Rond 1:

Pannie får in en träff direkt. Iony är den som avancerar något, men missar en legkick och Pannie kontrar med några jabbar. Pannie missar en högerkrok, och Iony slår själv luft några gånger. Iony får in en hård legkick, och Pannie svarar med en egen.

Pannie får in en fin combo. Iony svarar med några fina slag själv och hamnar i clinch med Pannie som får in ett fint knä. Pannie fortsätter pressa Iony mot buren, men inget särskilt händer. Pannie får därefter in några knän, och pressar Iony bra. Fransyskan får dock in några egna knän.

Pannie har dubbla underhooks och kontrollerar Iony mot buren. Pannie med en kort armbåge som träffar. Iony svarar men Pannie pressar upp henne mot buren igen, fortfarande med dubbla underhooks. Pannie försöker få in ett knä, men Iony lyckas få in en träff. Pannie sveper Iony på marken men Iony hamnar snabbt i side control. Pannie lyckas dock ta sig upp fort, och pressar återigen Iony mot burstängslet.

Iony går för en nedtagning, men Pannie hamnar i bäst position och lyckas ta fransyskans rygg innan hon återigen pressar fransyskan mot buren med några knän.

MMAnytts vinnare: 10-9 Kianzad

Rond 2:

De möts upp i mitten, och Pannie missar en låg spark. Pannie avancerar med några slag, men Iony svarar med en egen träff. Efter en längre period utan någon speciell träff från någon fighter får Iony in en mindre kombination. Iony går för en nedtagning och får ner Pannie.

Pannie går dock för ett armlås, men hamnar i en jobbig position och lyckas inte riktigt dra ut armen. Pannie hamnar i side control och får in några riktigt fina armbågar. Det är nu bra toppkontroll från Pannie, som hamnar i north south innan Iony lyckas ta sig på fötter.

Iony ser lite tröttare ut nu, och Pannie får in en fin headkick. Pannie avancerar och får in några fina träffar men Iony svarar med ett hård huvudslag. Pannie kontrollerar matchbilden och Iony svingar vilt men träffar hittills bara luft. Pannie får in en bra kroppsspark, men Iony svarar med en fin höger. Därefter försvarar Pannie en nedtagning och de båda börjar svinga loss. Det utbyts vilt med smällar innan rondens slut.

MMAnytts vinnare: 10-9 Kianzad

Rond 3:

Efter en stunds avvaktande får Kianzad  in några riktigt fina knän som nästan verkar sänka Iony, som dock överlever. Iony pressar nu Pannie mot buren, men Pannie fortsätter mata knän och tar sig loss. Bra start av ronden från Pannie. Iony andas tungt och svingar luft.

Kianzad får in en fin höger och Iony vacklar något. Iony får själv in en bra höger. Kianzad får in en legkick. Kianzad träffar med ännu en hög spark mot Ionys huvud, men fransyskan klarar sig. Kianzad visar på bra rörlighet och håller avståndet bra. Kianzad träffar med en fin legkick.

Kianzad får in clinch och träffar Iony med några fina knän. Fin jabb av Kianzad, och Iony svarar med en låg spark. Iony fortsätter andas tungt, men försöker avlossa några slag som inte får någon riktig effekt. Pannie får in en tung höger och sedan en fin vänster. Pannie får in en fin jabb och Iony trycker upp Pannie mot buren och får in några knän.

Pannie har dock kontroll på läget och tar sig loss. De båda möts i mitten igen, och utbyter några slag och sparkar innan matchens slut.

MMAnytts vinnare: 10-9 Kianzad

Vinnare via enhälligt domslut: Pannie Kianzad

 

Weltervikt: Se David Bielkheden vs. Patrik Pietilä Fi 

Rond 1:

Bielkheden får in en legkic kdirekt och följer upp med en höger som precis missar. Bielkheden följer upp med huvudspark, som missar. Svensken får därefter in en hård kroppsspark som verkar påverka Pietilä. Bielkheden får in ännu en hård legkick.

Bielkheden får in flera hårda sparkar, både lågt och mot kroppen. Matchbilden fortsätter på samma vis, med Bielkheden som får in flera sparkar utan att finnen svarar riktigt. Pietilä får in några träffar men Bielkheden backar undan utan problem. De möts i mitten igen, och Bielkheden fintar med en spark.

Bielkheden går in för ett slag, men finnen kontrar och sänker svensken! Finnen är nu ovanpå Bielkheden, som är vid liv och försvarar sig underifrån. Pietilä får in en del ground and pound, men inget som direkt träffar hårt. Svensken försöker resa sig, men Pietilä är följsam och börjar nu få in rejäl ground and pound med slag ovanifrån innan ronden tar slut.

MMAnytts vinnare: 10-9 Pietilä

Rond 2:

Bielkheden möter Pietilä i mitten, och får direkt in en låg spark. Efter en del avvaktande går Bielkheden för en nedtagning men finnen försvarar bra och börjar avlossa ett flertal sparkar varav några träffar. Bielkheden missar precis en hård overhand.

Pietilä får in en slag-spark-combo, och lyckas därefter sänka svensken igen med en rejäl rak höger! Finnen är nu ovanpå Bielkheden och kopplar ett huvudlås men svensken klarar sig. Pietilä har nu full gard på Bielkheden, som försöker hålla ner finnen mot kroppen.

Pietilä får inte direkt in något ground and pound, utan Bielkheden försvarar sig bra underifrån. Bielkheden lyckas nästan ta sig upp, och Pietilä får nästan in ett knä och lyckas få ner svensken på marken igen. Bielkheden lyckas ta sig upp och pressar nu finnen mot burstaketet. Svensken lyckas ta ner Pietilä och tar hans rygg mot staketet med bara 10 sekunder kvar.

MMAnytts vinnare: 10-9 Pietilä

Rond 3:

Bielkheden går direkt för en takedown, men finnen försvarar och Bielkheden pressar honom mot buren. Bielkheden får in ett fint knä, och finnen svarar med ett eget. Bielkheden lyckas till sist få ner Pietilä, och hamnar i halvgard. Bielkheden håller bra kontroll ovanifrån och lyckas ta finnens rygg.

Bielkheden utdelar ground and pound och går för en rear naked. Finnen försvarar sig dock, och Bielkheden fortsätter utdela slag ovanifrån och kontrollera Pietilä, som har det riktigt tufft nere på marken.

Bielkheden går för en head and arm-choke men släpper den och fortsätter hålla toppkontroll med mindre än en minut kvar av matchen. Bielkheden går för en kimura, men finnen tar sig loss och svensken tar hans rygg återigen. Matchen avslutas med Bielkheden i dominant position.

MMAnytts vinnare: 10-9 Bielkheden

Vinnare via enhälligt domslut: Patrik Pietilä

 

Titelmatch i mellanvikt: Se Nico Musoke vs. Dylan Andrews (C) Au

Rond 1:

De möts snabbt upp i mitten och Musoke får direkt in några fina låga sparkar. Andrews svarar med en egen och Musoke går för en nedtagning men kontras totalt av Andrews, som hamnar över svensken. Musoke tar sig upp och börjar växla slag med Andrews och får in flera bra jabbar och en höger.

Musoke pressar Andrews, och fångar en av australiensarens sparkar och får in en nedtagning. Musoke har nu halvgard och pressar mästaren ovanifrån. Musoke tar sig nästan in i mount, men Andrews håller ner honom.

Musoke får in fin ground and pound genom några hårda armbågar och jobbar bra från topp-position. Musoke avancerar och försöker komma in i mount. Nu är Musoke i side control, och pressar ner mästaren mot marken medan han får in några korta armbågar. Musoke letar sig in i mount under de sista 10 sekunderna, men lyckas inte uträtta något speciellt innan rondens slut.

MMAnytts vinnare: 10-9 Musoke

Rond 2:

Musoke sätter press direkt med fina jabbar och en hård legkick. Andrews svarar med en egen hård legkick. Musoke träffar en hög spark, och missar sedan precis med en annan. Musoke fortsätter nöta ner mästaren med hårda legkicks.

Musoke får in en hård hög spark som träffar Andrews på armen. Mästaren svarar med några slag men får ingen riktig träff. Musoke fortsätter med hårda bensparkar som träffar Andrews. Andrews får nästan in en hård höger och följer upp med ett kroppsslag.

Musoke fortsätter dock vara den som uträttar mest med hårda höga sparkar, som Andrews försöker vinka bort. Musoke sätter en fin uppercut och Andrews svarar. Musoke får in ännu en hård kroppsspark och missar precis en headkick. Andrews får nästan in några rejäla smällar men Musoke klarar sig undan.

Musoke får in ett flertal träffar, men Andrews börjar själv få in en hel del. Det är ett riktigt krig vi bjuds på, med konstant action och hårda träffar som utbyts. Musoke får in en hård höger som verkar skaka mästaren, och får sedan ner honom på marken.

Musoke avslutar ronden liggandes ovanpå Andrews, som han kontrollerar riktigt fint på marken.

MMAnytts vinnare: 10-9 Musoke

Rond 3:

De möts i mitten och börjar direkt utväxla slag. Nico får in en legkick och Andrews svarar med en rak höger som sitter bra. Musoke missar precis en högspark men följer upp med en fin höger. Musoke får in ännu en legkick och går sedan för en takedown men Andrews försvarar bra. Musoke trycker nu upp mästaren mot buren.

Musoke försöker på en nedtagning och lyckas nästan få ner Andrews, som dock försvarar sig bra. Musoke fortsätter pressa mästaren mot burstaketet och får in några korta knän som nöter ner Andrews. Efter några minuter i samma position får Musoke till sist ner Andrews på marken via en trip.

Musoke avlossar hård ground and pound i form av armbågar, och Andrews har det förtvivlat svårt att ta sig upp från marken igen. Musoke fortsätter avlossa ground and pound, och matchen avslutas med Musoke i topp-position.

MMAnytts vinnare: 10-9 Musoke

Vinnare via enhälligt domslut, och ny mästare: Nico Musoke

 

Titelmatch i fjädervikt: Br (C) Diego Nunes vs. Simon Sköld Se

Rond 1:

De möts i mitten och Sköld undviker en legkick från mästaren. Sköld får in en bra legkick och Nunes svarar med en egen. Sköld går för en hög spark men Nunes hinner undan. Nunes är redan rejält röd om magen. Sköld får nästan in en headkick men den sitter inte riktigt. De bågda börjar utväxla slag och Nunes får in en knockdown på Sköld. Efter clinchande lyckas Sköld få in Nunes i full mount!

Nunes tar sig odck loss och hamnar på fötter. Nunes får in en bra clinch men Sköld lyckas ta sig loss med hårda kroppsslag. Nunes sänker Sköld ännu en gång, och domaren är nära att stoppa men Sköld klarar sig! Nunes har  nu en headlock på Sköld, som dock vänder på steken. Nunes lyckas dock få in en giljotin som sitter stenhårt, och svensken tvingas klappa.

Vinnare via submission, rond 1: Diego Nunes

 

Då var Superior Challenge över för den här gången. Tack till alla som följde den här liverapporteringen, och ha en fortsatt bra kväll!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...