Superoddset på Darren Till – vinn 12 gånger pengarna hos Ohmbet!

✅ Ohmbet boostar oddset rejält på Darren Till! ✅ Betta på supertalangen och vinn hela 12 gånger pengarna! ✅ Ta del av den grymma kampanjen inför UFC Liverpool här!

Under söndagens UFC Fight Night 130: Thompson vs. Till i Liverpool får vi se en riktigt spännande huvudmatch i weltervikt, där den obesegrade supertalangen Darren Till tar sig an nummer 1-rankade Stephen “Wonderboy” Thompson framför hemmapubliken.

Är du en av dem som tror att Till kommer förbli obesegrad? Då får du inte missa den grymma kampanjen hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet!

Ohmbet har nämligen boostat Tills odds rejält för dig som är ny kund. Öppna ett konto idag så kan du betta på Till och få det oslagbara oddset 12.00 – alltså 12 gånger pengarna vid vinst!

Så tar du del av superoddset på Ohmbet:

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av erbjudandet:

Ohmbet är bettingsidan som verkligen satsar på MMA, där du förutom världens bästa UFC-odds också hittar livebetting under alla UFC-galor samt flera exklusiva kampanjer och spännande tävlingar på löpande band.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
AnnonsSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...