Superoddset på Mike Perry – här kan du vinna 10 gånger pengarna!

Tror du på en vinst för "Platinum" Mike Perry under helgens UFC on FOX 26? Nu har du chansen att kamma hem hela tio gånger insatsen hos Ohmbet!

Nu på lördag är det dags för UFC on FOX 26: Lawler vs. Dos Anjos. Galan – som äger rum i Winnipeg, Kanada – bjuder på ett fullspäckat kort med flera intressanta matcher.

En av de mest framemotsedda matcherna på galan är welterviktsdrabbningen mellan topp 10-rankade Santiago Ponzinibbio och framtidshoppet Mike Perry – två fighters med gott om krut i nävarna som bägge lär jaga knockoutvinsten.

Är du en av dem som tror att Perry kommer vinna? Då får du inte missa det exklusiva specialspelet hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet.se – bettingsidan med världens bästa UFC-odds! Alla nya kunder som registrerar sig kan nämligen betta på “Platinum” till superoddset 10.00 – alltså hela tio gånger pengarna!

Så här tar du del av superoddset:

Du som bettar på MMA hos Ohmbet fram tills den 18 december är dessutom med och tävlar om ett lyxigt resepaket för två till Las Vegas med VIP-biljetter till nyårsgalan UFC 219. Läs mer här.

Så vad väntar du på? Surfa in här på Ohmbet och ta del av det oslagbara superoddset redan nu! Maxbet: 100 kronor.

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...