Superstjärnan Robert Downey Jr samlar in pengar till Ortegas stiftelse

✅Iron Man-stjärnan uppmanar sina tjugo miljoner följare att donera pengar ✅Ortegas organisation är 100 % ideell

Det står nu klart att den #1-rankade fjäderviktaren Brian Ortega kommer att få hjälp av en superhjälte för att få sin stiftelse på fötterna. Iron Man-skådespelaren Robert Downey Jr. postade nyligen en video till sina närmare tjugo miljoner följare där han uppmanade alla att tävla om exklusiva biljetter till hans kommande storfilm Avengers: Infinity War genom att donera till Ortegas ideella organisation.


Video: Se Brian Ortegas reaktion när han får titelchansen bekräftad


Brian Ortega Foundation

Ortega har gång på gång tagit upp sin organisation i samband med sina vinster och hans stiftelse har blivit något av ett hjärtebarn som han sköter parallellt med sin karriär som professionell fighter.

Den ideella organisationen ämnar att finansiellt hjälpa barn och ungdomar att kunna träna på jiu-jitsu, allt med hjälp av ettåriga stipendium.

I och med hans senaste vinst över Frankie Edgar kom Ortega att få nästa titelchans mot Max Holloway och det betyder att han får ytterligare ögon på sig.

Det är dock svårt att få lika mycket exponering som han får med hjälp av Iron Man-superstjärnan:

Ortegas organisation är 100 % ideell och drivs av volontärarbetare, något som betyder att alla pengar går direkt till dem behövande. Du kan besöka organisationens hemsida eller ta del av Robert Downey Jrs tävling.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...