Svensk stolthet: Teymur och Gustafsson blir prisade i UFC Connected

🎦 VIDEO + TEXT ✅Teymur är en av fem lovande talanger ✅ Alexander Gustafsson i fokus

Trots sin ringa storlek så har Sverige producerat ett stort antal toppfighters, varav ett gäng av dem återfinns i UFC. I det första avsnittet av UFC Connected så pratar den före detta titelutmanaren Dan Hardy om fem mycket lovande fighters och en av dem är 28-åriga David Teymur som just nu har en vinstsvit på sju raka.

Teymur har imponerat sedan han UFC-debuterade i början av 2016 men hans kanske bästa match gick han i mars 2017 då han gick tre ronder mot den hypade lättviktaren Lando Vannata. Sedan dess har den skönsjungande svensken även besegrat den tidigare obesegrade Drakkar Klose.

Alexander Gustafsson – The Warrior Code

Med i samma avsnitt hittar vi även den #1-rankade lätt tungviktaren Alexander “The Mauler” Gustafsson som pratar om hur det är att leva efter “The Warrior Code” och hans hat/kärlek till träning.

Gustafsson har den senaste tiden varit i hetluften då han haft ett uppmärksammad Twitter-tjafs mot sin före detta motståndare, lätt tungviktsmästaren Daniel Cormier.

Efter att Luke Rockhold förlorade mot Yoel Romero så tog “The Mauler” tillfället i akt att utmana honom. Det var något som dock inte föll Cormier i smaken och sedan dess har stämningen mellan de båda varit minst sagt spänd.


Missa inte: Cormier ger sig på och hånar “The Mauler” efter svenskens utmaning


Segmentet med Teymur börjar runt 1:20 i spelaren ovan och vill du se The Warrior Code med Gustafsson kan du spola fram till 12:32.

Kom ihåg att dela videon och lämna en kommentar efteråt!

Relaterat:

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...