Elin Öberg. Foto: Stefan Romare för MMAnytt

Svenska talangen Elin Öberg får match på AK Fighting Championship 2!

✅ Stjärnskottets motståndare klar inför uppstickargalan

Elin Öberg har fått en motståndare till AK Fighting Championship 2.

Den svenska supertalangen – som avslutat båda sina tidigare motståndare – går sin tredje proffsmatch på hemmaplan och kommer att möta venezuelanskan Elizabeth Rodrigues.

Galna knocken: Elin Öberg knockar Anna Astvik – med första slaget!

Öberg imponerade också stort i sin senaste match, då hon vann titeln på Excellence Fighting Championship mot Anette Österberg.

Rodrigues, å sin sida, kommer till mötet med med två raka vinster via enhälligt domslut i ryggen. Öberg kliver in med sitt proffsrecord på 2-0-0 och Rodrigues med 3-2-0.

“Mad dog” gör comeback på galan

AK Fighting Championship är samma gala som delägs av den svenske UFC-superstjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson, och där Reza “Mad Dog” Madadi redan är klar för en politiskt laddad match.

Ak Fighting Championship 2 äger rum den 16 november i Solnahallen.

Biljetter till AK Fighting Championship 2 hittar du på tailorsport.se (pris från 395 kronor). Håll utkik här på MMAnytt.se för de senaste nyheterna!

Kategorier
Senaste Nytt

Jenny Svensson heter jag och grapplas gärna så fort jag får chansen. Jag är ett stort MMA-fan med en förkärlek för tjejfighting. Förutom att skriva på MMAnytt driver jag även Instagram-kontot @Grapplinggäris

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...