Elin Öberg. Foto: Stefan Romare för MMAnytt

Svenska talangen Elin Öberg får match på AK Fighting Championship 2!

✅ Stjärnskottets motståndare klar inför uppstickargalan

Elin Öberg har fått en motståndare till AK Fighting Championship 2.

Den svenska supertalangen – som avslutat båda sina tidigare motståndare – går sin tredje proffsmatch på hemmaplan och kommer att möta venezuelanskan Elizabeth Rodrigues.

Galna knocken: Elin Öberg knockar Anna Astvik – med första slaget!

Öberg imponerade också stort i sin senaste match, då hon vann titeln på Excellence Fighting Championship mot Anette Österberg.

Rodrigues, å sin sida, kommer till mötet med med två raka vinster via enhälligt domslut i ryggen. Öberg kliver in med sitt proffsrecord på 2-0-0 och Rodrigues med 3-2-0.

“Mad dog” gör comeback på galan

AK Fighting Championship är samma gala som delägs av den svenske UFC-superstjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson, och där Reza “Mad Dog” Madadi redan är klar för en politiskt laddad match.

Ak Fighting Championship 2 äger rum den 16 november i Solnahallen.

Biljetter till AK Fighting Championship 2 hittar du på tailorsport.se (pris från 395 kronor). Håll utkik här på MMAnytt.se för de senaste nyheterna!

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste Nytt

Jenny Svensson heter jag och grapplas gärna så fort jag får chansen. Jag är ett stort MMA-fan med en förkärlek för tjejfighting. Förutom att skriva på MMAnytt driver jag även Instagram-kontot @Grapplinggäris

Svara