Svenske Ilir Latifi tackar ja till “OSP:s” utmaning

Ovince Saint Preux och Ilir Latifi är (återigen) överens - vill mötas på nyårsgalan UFC 219.

Förra månaden gick den den nummer 9-rankade svensken Ilir Latifi ut med en utmaning till nummer 6-rankade Ovince Saint Preux – där han föreslog en lätt tungviktsdrabbning på nyårsgalan UFC 219 i december.

“OSP” dröjde inte länge innan han besvarade svenskens förfrågan – och tackade ja.

För en kort stund såg det potentiella toppmötet ut att ha gått up i rök, då Patrick Cummins drog sig ur UFC 217 varpå Saint Preux hoppade in som ersättare och tog sig an Corey Anderson på tio dagars varsel under nattens storgala.

Vann i brutal stil – utmanade svensken i segerintervjun

Matchen mot Anderson började tufft för Saint Preux, som hade svårt att hantera Andersons brottning. Men i den tredje och sista ronden vände “OSP” på steken när han plötsligt fick in en klockren huvudspark som knockade “Overtime” i brutal stil.

I sin segerintervju gick Saint Preux sedan ut och bekräftade att han kommer vara tillbaka på gymmet redan på måndag – och att han fortfarande är intresserad av den föreslagna matchen mot Latifi på UFC 219.

LÄS MER: UFC 217: “OSP” kammar hem galen knockout – utmanar Ilir Latifi

Denna gång dröjde det inte länge för svensken att svara och nu är de två alltså återigen överens om att mötas i T-Mobile Arena i Las Vegas den 30 december.

@003_OSP Congratulations! Let’s make our fight happen 💪🏻👊🏻

Publicerat av Ilir Latifi den 5 november 2017

“@003_OSP Congratulations! Let’s make our fight happen ????”

Kategorier
Ilir LatifiSenaste NyttUFC 219

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara