Svenske influencern skriver på för First Round Management

✅ First Round Management representerar några av de största namnen i MMA ✅ "Med deras hjälp ska jag..."

Samuel Ericsson är inte bara känd som en influencer med fantastiska tornadosparkar – han har även en gedigen kampsportsbakgrund och har fightats i MMA klass-A. Under Fight Club Rush 3 förra året gick han en mycket underhållande match mot Ruben Sibma.

Nyligen höll dessutom Ericsson sin debutgala när Excellence Fighting Championship 1 gick av stapeln i Linköping i maj.

Irman Smajic på väg in i buren – Foto: Stefan Romare

Nu har Ericsson tagit ett nytt steg i karriären – och skrivit på för First Round Management. FRM är hem för flera svenska fighters som Daniel och David Teymur och Oliver Enkamp. De representerar dessutom några av de största MMA-atleterna i världen: Jon JonesYoel Romero och Tyron Woodley.

Med hjälp av First Round Management ämnar Ericsson bland annat att komma i kontakt med framstående tränare och atleter för en eventuell proffsdebut i framtiden, beroende på hur många av hans andra åtaganden utvecklas.

“Jag signade med FRM för att hitta nya varumärken att samarbeta med. Inte bara sponsorer utan också modell- & reklamjobb, eventuppträdanden med mera. Jag vill också träna med några av de bästa tränarna och atleterna i världen för att förbereda mig för en eventuell proffsdebut längre fram” sade Ericsson till MMAnytt.

 

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste NyttSvenska Nyheter

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...