Svenske influencern skriver på för First Round Management

✅ First Round Management representerar några av de största namnen i MMA ✅ "Med deras hjälp ska jag..."

Samuel Ericsson är inte bara känd som en influencer med fantastiska tornadosparkar – han har även en gedigen kampsportsbakgrund och har fightats i MMA klass-A. Under Fight Club Rush 3 förra året gick han en mycket underhållande match mot Ruben Sibma.

Nyligen höll dessutom Ericsson sin debutgala när Excellence Fighting Championship 1 gick av stapeln i Linköping i maj.

Irman Smajic på väg in i buren – Foto: Stefan Romare

Nu har Ericsson tagit ett nytt steg i karriären – och skrivit på för First Round Management. FRM är hem för flera svenska fighters som Daniel och David Teymur och Oliver Enkamp. De representerar dessutom några av de största MMA-atleterna i världen: Jon JonesYoel Romero och Tyron Woodley.

Med hjälp av First Round Management ämnar Ericsson bland annat att komma i kontakt med framstående tränare och atleter för en eventuell proffsdebut i framtiden, beroende på hur många av hans andra åtaganden utvecklas.

“Jag signade med FRM för att hitta nya varumärken att samarbeta med. Inte bara sponsorer utan också modell- & reklamjobb, eventuppträdanden med mera. Jag vill också träna med några av de bästa tränarna och atleterna i världen för att förbereda mig för en eventuell proffsdebut längre fram” sade Ericsson till MMAnytt.

 

Kategorier
Senaste NyttSvenska Nyheter

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...