Svenske Sadibou Sy STOR underdog inför nattens match mot UFC-veteranen

✅ Sadibou Sy kommer in som kraftig underdog i nattens ödesmatch ✅ Går vidare i stora miljonturneringen - om han besegrar UFC-veteranen på PFL 7

I natt är det dags för den svenske Sadibou Sy att gå sin andra match i amerikanska Professional Fighters League – och det är en riktig ödesmatch som väntar honom.

Sy möter UFC-veteranen Caio Magalhaes på PFL 7 i Atlantic City, New Jersey och redan på förhand står det klart att den som går segrande ur mellanviktsdrabbningen kommer att avancera till slutspel i organisationens stora miljonturnering.

Spel på Sadibou Sy ger dig nästan fyra gånger pengarna hos Ohmbet

Hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet är Sy stor underdog. Ett spel på svensken ger 3.90 gånger pengarna vid vinst – medan Magalhaes är tydligt segertippad med oddset 1.21.

Detta innebär alltså att du som bettar 1000 kronor på nederlagstippade Sy får ut hela 3900 kronor om svensken lyckas skrälla, medan samma insats på favoriten Magalhaes ger 1210 kronor om han går segrande ur mötet.

Förlorade debuten – efter tre ronder mot en annan tidigare UFC-fighter

Sy (6-3 MMA, 0-1 PFL), som representerar Pancrase Gym i Stockholm, gick sin första match i PFL i början av juli och ställdes då mot den forne UFC-fightern Bruno Santos. “Sadi”, som framförallt är känd för sina spektakulära sparkar, hade sina stunder – men förlorade i slutändan via enhälligt domslut. Innan dess stod svensken med två raka knockoutvinster över David Round och Nikos Sokolis i Superior Challenge.

Sadibou Sy iskalla avslut på Superior Challenge 14

Tala är silver, tiga är guld – Shut The Fuck Up Sadi Sy Sadibou Sy

Publicerat av MMAnytt.se Söndag 9 oktober 2016

Magalhaes (10-5 MMA, 0-0 PFL) gör själv sin PFL-debut i natt och trots att han är storfavorit, så kommer brasilianaren inte in med något bra momentum om man kollar på hans senaste matchhistorik. “Hellboy” har nämligen förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Efter fyra vinster och tre nederlag i UFC släpptes han från världens största MMA-organisation och har därefter hunnit med tre matcher i ryska M-1. Efter en submissionvinst över Dmitry Voitov har Magalhaes åkt på två raka domslutsförluster mot Artem Frolov och senast Mikhail Zayats i maj tidigare i år.


RELATERAT: PFL 7: Allt du behöver veta inför Sadibou Sys ödesmatch!


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
PFLSadibou SySenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara