Svenske supertalangen återvänder för delad huvudmatch – efter 3 års frånvaro!

✔ Möter obesegrad hemmafavorit

Nu är äntligen den svenske talangen Fernando Gonzalez tillbaka för ny match – mot den obesegrade vitryssen Denis Maher.

Gonzalez, som varit inaktiv i över tre år, kommer på kort notis att ersätta Giannis Bachar mot Maher på Brave CF 51. Matchen går av stapeln den fjärde juni i Minsk, Vitryssland och sker i Braves super welterviktsklass. det var Brave själva som annonserade matchningen.

Huvudmatchen på Brave CF 51 består av ett lättviktsmöte mellan forne UFC-fightern Lucas Martins och den tyske talangen Mohamed Grabinski.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRAVE Combat Federation (@bravemmaf)


HETAST JUST NU


Otur och skador satte stopp för framfarten

Fernando Gonzlez, 29, är släkt med den svenske veteranen Diego Gonzalez och gjorde sin proffsdebut i augusti 2011. Efter att ha radat upp fem raka segrar, inklusive en vinst över Per Franklin, fick Gonzalez en chans i Cage Warriors mot den stigande stjärnan Ryan Roddy. Det var en tuff, jämn match som gick tiden ut men Gonzalez förlorade i slutändan via delat domslut.

Gonzlez vann ytterligare två matcher, inklusive ett underhållande krig mot Roberto Pastuch på Superior Challenge 11, men förlorade sedan mot polacken Michal Wiencek via submission.

Sedan dess är dock Gonzalez obesegrad med två raka segrar. Under åren har han dock haft oerhört mycket otur med inställda matcher, bland annat ett avbokat möte med Mohsen Bahari i Cage Warriors. Gonzlez tvingades också dra sig ur en match under 2019 efter att ha dragit på sig en skada.

26-åringen Maher är onekligen en av Vitrysslands mest lovande talanger. Han har representerat sitt land framgångsrikt i världsmästerskapen i A-klass-MMA och gjorde sin professionella debut i oktober 2013.

Hittills har Maher aldrig smakat på förlust och har radat upp sju raka segrar. Alla utom en av hans vinster har skett via avslut – majoriteten i den första ronden. Det är dock väl värt att poängtera att fem utav Mahers sju motståndare vgjort deras proffsdebut mot honom.

Hur går det i Fernando Gonzalez återkomst mot Denis Maher?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...