Svenske UFC-stjärnans svar – efter toppfighterns utmaning!

✔ Jack Hermansson om potentiella stormötet

Tidigare under veckan fick vi reda på att UFC-stjärnan Kelvin Gastelum vill ha ett möte mot den svenske UFC-toppfightern Jack “The Joker” Hermansson.

Läs mer: Svenske UFC-stjärnan Jack Hermansson utmanas av toppfighter!

Gastelum, som tidigare utmanat om titeln i mellanvikt, har nu två raka förluster och känner att en match mot den svenske stjärnan vore helt rätt i nuläget.

Och Hermansson håller med.

– Det är kul att Kelvin vill mötas, det är ju en match jag velat ha länge så det hade varit roligt, säger han till MMAnytt.

Jack “The Joker” Hermansson (vänster) och Kelvin Gastelum (höger). Foton via USA Today Sports

“Meningsfull match”

“The Joker” har tidigare kampanjat för en match med Gastelum, men skulle egentligen ha ställts mot den forne mästaren Chris Weidman innan coronapandemin bröt ut. Nu har den matchen ställts in.

– Jag tycker att matchen vore meningsfull då vi ligger nära varandra i rankingen, och båda två kommer från förlust, fortsätter Hermansson.

För närvarande ligger Hermansson på en sjätteplats på UFC:s officiella mellanviktsranking, medan Gastelum figurerar på en sjundeplats.

Läs också: Conor McGregor vs Jorge Masvidal kan bli av – på mystiska UFC-ön!

Om matchen skulle bli av skulle den behöva gå av stapeln på UFC:s planerade Fight Island, eftersom Hermansson inte har möjlighet att åka till USA för tillfället på grund av den rådande internationella krisen.

 

Är det här rätt match för Jack Hermansson? Kommentera nedan!

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara