SENASTE NYTT: TJ Dillashaw vs Cory Sandhagen ställs in!

✔ Den forne bantamviktsmästaren drar sig ur mötet! ✔ UFC Vegas 26 får ny huvudmatch!

Den före detta bantamviktsmästaren T.J. Dillashaw var inplanerad att göra sin retur till buren mot Cory Sandhagen på UFC Vegas 26 den 8 maj.

Men cirka två veckor innan galan har Dillashaw nu rapporterat att han behöver dra sig ur matchen mot Sandhagen på grund av en skada. Mötet var tänkt att vara galans huvudmatch men den ser nu ut att ersättas med matchen mellan Michelle Waterson och Marina Rodriguez.


Relaterat: Cory Sandhagen om T.J. Dillashaws comeback: “Kommer vara en bättre version av sig själv!”


Dillashaws senaste match var mot flugviktsmästaren Henry Cejudo i januari 2019 och slutade med förlust i första ronden via TKO. I samband med nederlaget åkte dessutom Dillashaw fast i en dopingkontroll och blev avstängd.

Det var substansen EPO man hittade i Dillashaws dopingtest och som ledde till den hårda domen. Sedan han blev ertappad har Dillashaw inte tävlat överhuvudtaget och genomgått ett flertal operationer för sina axlar.


HETAST JUST NU


T.J. Dillashaw drar sig ur på grund av ett cut

Dillashaw meddelade på sociala medier att han ådragit sig en skada ovanför sitt öga och behöver dra sig ur matchen mot Sandhagen. Detta hade blivit Dillashaws första match sedan sin avstängning och brutit hans inaktivitet på cirka 28 månader.

– Jag är ledsen att behöva meddela att jag behöver dra mig ur min fajt  —som var inplanerad den 8 maj— på grund av ett cut ovanför ögat. Skadan uppstod vid en skallning under träning.

– Vi jobbar på att få till ett nytt datum för matchen så snart som möjligt, tillägger Dillashaw i sitt inlägg.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av TJ Dillashaw (@tjdillashaw)

Förhoppningsvis bokas matchen om när Dillashaw återhämtat sig från sin skada. Ett cut ovanför ögat är inte något som håller en borta speciellt länge och när stygnen har satt sig kan han börja träna igen.

Den som går vinnande ur deras strid kan mycket väl få nästa chans på titeln. Sandhagen är rankad nummer två i bantamvikt och kommer senast ifrån en imponerade seger mot Frankie Edgar via KO.

 

Kategorier
NyheterSenaste NyttTJ Dillashaw

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara