T.J. Dillashaw visar upp fruktansvärt jack i ansiktet – pratar om sina många skador!

✔ BILDVARNING: Skadan som nästan stoppade matchen ✔ "Värsta möjliga"

TJ Dillashaw hade mängder av problem både under och inför helgens comeback-vinst mot Cory Sandhagen.

Efter sin vinst via delat domslut avslöjade den forne UFC-mästaren “Killashaw” sina besvär med bland annat knät. Det var i första ronden som han drog på sig en knäskada som skulle påverka resten av ronderna.

 — Efter första ronden kunde jag tyvärr inte lyfta något, sade Dillashaw. Jag tog hans rygg ett par gånger och jag är vanligtvis riktigt bra från den positionen, men jag kunde inte [använda] benen och jag kunde inte lyfta honom. Det var lite olyckligt. I den andra ronden försökte jag lyfta när jag hade hans rygg, men mitt knä ville helt enkelt inte.

Dillashaw vet inte om han kommer att behöva operera knät. Hans knäskada är dock bara en av många saker som han kommer att behöva återhämta sig från. Han fick bland annat ett rejält sår i ansiktet som kunde fått läkarna att stoppa matchen. Även hans träningsläger var fullt av skador och problem.

 — Jag hade ett riktigt, riktigt, riktigt tufft träningsläger, sade Dillashaw. Jag kunde inte ens sparras under hela lägret. Det första lägret inför den 8 maj gick smidigt förutom att jag fick ett sår. Jag kunde sparras, och det gick bra med mitt sår. Under mitt andra träningsläger kunde jag inte hålla mig frisk. Jag klämde en fotnerv och fram till två dagar sedan var jag tvungen att träna med skor på. Detta var värsta möjliga som jag behövt att handskas med!HETAST JUST NUVad står näst för TJ Dillashaw?

Efter sin vinst gjorde Dillashaw det klart och tydligt att han vill ha en titelmatch härnäst. Han är dock villig att möta någon annan i toppen av bantamviktsklassen om det skulle behövas.

Det är oklart hur lång tid Dillashaw kommer att behöva för att återhämta sig. Med tanke på ett flertal skador är det sannolikt att det kommer dröja ett tag innan han är redo att tävla igen. Men att han är tillbaka är det ingen tvekan om! Den forne mästaren bevisade under helgens match att han inte tänker låta något hindra honom från att klättra mot toppen.

Förhoppningsvis slipper han dras med lika många skador inför nästa match.

 — Jag slet sönder ligamenten i mitt högra knä. Jag skadade också min vänstra axel under träningslägret. Det var ett riktigt svårt träningsläger. Jag ville självklart inte prata om det, och jag ville inte komma med några ursäkter. Jag behövde bara komma ut dit. Det hade fan gått alldeles för länge. Det var fanns ingen chans att jag skulle dra mig ur matchen. Jag hade kunnat tävla med endast en fot, jag hade inte brytt mig.

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttTJ Dillashaw

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...