T.J. Dillashaw visar upp fruktansvärt jack i ansiktet – pratar om sina många skador!

✔ BILDVARNING: Skadan som nästan stoppade matchen ✔ "Värsta möjliga"

TJ Dillashaw hade mängder av problem både under och inför helgens comeback-vinst mot Cory Sandhagen.

Efter sin vinst via delat domslut avslöjade den forne UFC-mästaren “Killashaw” sina besvär med bland annat knät. Det var i första ronden som han drog på sig en knäskada som skulle påverka resten av ronderna.

 — Efter första ronden kunde jag tyvärr inte lyfta något, sade Dillashaw. Jag tog hans rygg ett par gånger och jag är vanligtvis riktigt bra från den positionen, men jag kunde inte [använda] benen och jag kunde inte lyfta honom. Det var lite olyckligt. I den andra ronden försökte jag lyfta när jag hade hans rygg, men mitt knä ville helt enkelt inte.

Dillashaw vet inte om han kommer att behöva operera knät. Hans knäskada är dock bara en av många saker som han kommer att behöva återhämta sig från. Han fick bland annat ett rejält sår i ansiktet som kunde fått läkarna att stoppa matchen. Även hans träningsläger var fullt av skador och problem.

 — Jag hade ett riktigt, riktigt, riktigt tufft träningsläger, sade Dillashaw. Jag kunde inte ens sparras under hela lägret. Det första lägret inför den 8 maj gick smidigt förutom att jag fick ett sår. Jag kunde sparras, och det gick bra med mitt sår. Under mitt andra träningsläger kunde jag inte hålla mig frisk. Jag klämde en fotnerv och fram till två dagar sedan var jag tvungen att träna med skor på. Detta var värsta möjliga som jag behövt att handskas med!HETAST JUST NUVad står näst för TJ Dillashaw?

Efter sin vinst gjorde Dillashaw det klart och tydligt att han vill ha en titelmatch härnäst. Han är dock villig att möta någon annan i toppen av bantamviktsklassen om det skulle behövas.

Det är oklart hur lång tid Dillashaw kommer att behöva för att återhämta sig. Med tanke på ett flertal skador är det sannolikt att det kommer dröja ett tag innan han är redo att tävla igen. Men att han är tillbaka är det ingen tvekan om! Den forne mästaren bevisade under helgens match att han inte tänker låta något hindra honom från att klättra mot toppen.

Förhoppningsvis slipper han dras med lika många skador inför nästa match.

 — Jag slet sönder ligamenten i mitt högra knä. Jag skadade också min vänstra axel under träningslägret. Det var ett riktigt svårt träningsläger. Jag ville självklart inte prata om det, och jag ville inte komma med några ursäkter. Jag behövde bara komma ut dit. Det hade fan gått alldeles för länge. Det var fanns ingen chans att jag skulle dra mig ur matchen. Jag hade kunnat tävla med endast en fot, jag hade inte brytt mig.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttTJ Dillashaw

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...