Taekwondomästarinnan Valerie Loureda briljerar!

✅ Debutanten knockar motståndaren i den första ronden! ✅ Tårfylld och känslosamt tal efter storsegern ✅ Se avslutet på MMAnytt!

Den första matchen på huvudkortet för Bellator 216 bestod av ett flugviktsmöte mellan taekwondomästarinnan “Master” Valerie Loureda (1-0), som gjorde sin proffsdebut, och Colby Fletcher (1-3). Loureda gjorde sin framemotsedda MMA-debut efter flera bragder inom taekwondo.

Damerna inledda matchen i ett rasande tempo, och Fletcher leverade flera fina slag och armbågar stående. Loureda såg dock ut att träffa något hårdare och hennes variation med spektakulära sparkar fick Fletcher ur balans.

Nästan tre minuter in i den första ronden fick Loureda in en kombination med slag och en spark mot kroppen som sänkte Fletcher. Taekwondomästarinnan följde snabbt upp med hårda slag på marken som tvingade domaren att kliva in och stoppa matchen.

Loureda blev snabbt tårögd och hennes glädje var omöjlig att gå miste om. Efter segern höll hon ett emotionellt och tårfyllt tal där hon uttryckte sin glädje och uppskattning för allt som fört henne till segern, och att hon siktar på att nå lika stora framgångar i MMA som i taekwondo.

Officiellt resultat:

  • Damers flugvikt: Valerie Loureda besegrade Colby Fletcher via TKO (slag) – Rond 1, 2:55
Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...