Tagga till ordentligt med UFC:s trailer för Nick Diaz vs Robbie Lawler 2!

✔ Publikfavoriterna möts igen efter 17 år!

Den 25:e september kommer publikfavoriterna Nick Diaz och Robbie Lawler att kollidera för en andra gång och nu har UFC släppt en trailer för att hajpa upp matchen.

I en speciellt femrondersmatch, som inte är varken huvudmatch eller titelmatch, kommer dessa legendarer att kollidera. De möttes först i april 2004 i en spännande och fartfylld match som Diaz vann via knockout i den andra ronden.

Därefter gick bägge fighters vidare till att åstadkomma mycket inom MMA. Båda fighters vann titlar utanför UFC, i Strikeforce respektive EliteXC, och byggde upp deras namn utanför oktagonen. Bägge fighters återvände till UFC på senare år, där Diaz tävlade om welterviktstiteln och Lawler faktiskt blev UFC-mästare mellan 2014-2016.

Nu är båda fighters glansdagar bakom dem. Diaz har inte vunnit en match sedan 2011 och Lawler har förlorat fyra raka matcher samt fem utav sina sex senaste. Stilmässigt bäddar dock denna framemotsedda returmatchen för publikfrieri och underhållning, oavsett vem som segrar.

Se UFC:s trailer för Diaz vs Lawler 2 nedan!HETAST JUST NU


Starkt matchkort

Även om Diaz vs Lawler 2 skulle kunna agera huvudmatch finns det inte en men två titlar på spel under UFC 266.

UFC:s fjäderviktsmästare Alexander Volkanovski kommer att försvara sin titel mot Brian Ortega i huvudmatchen. Det blir Volkanovskis andra titelförsvar och Ortegas andra chans att vinna en UFC-titel.

I den delade huvudmatchen återvänder flugviktsdrottningen Valentina Shevchenko för ett nytt titelförsvar, den här gången mot Lauren Murphy – som bär med sig en fem matcher lång vinstsvit in i matchen.

Utöver det möts tungviktarna Curtis Blaydes och Jarizinho Rozenstruik, Marlon Moraes och Merab Dvalishvili ställs mot varandra i ett bantamviktsmöte och forne titelutmanaren Jessica Andrade tar sig an den stigande stjärnan Cynthia Calvillo.

Vem vinner returmatchen: Nick Diaz eller Robbie Lawler?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttUFCVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...