Tal till nationen: Conor McGregor har ett starkt meddelande

✔ Världsstjärnans budskap - till befolkningen

Det globala utbrottet av coronavirus har fått världens länder att reagera olika. På många håll har man kraftigt begränsat invånares rörelsefrihet. Nu vill UFC-stjärnan Conor McGregor att Irland tar i med hårdhandskarna – något han framför i ett eget tal till nationen.

– Vi alla debatterar just nu att stänga ner landet helt, och jag känner att vi måste göra det. All tid som spenderas på att debattera det här är onödig tid från klockan. Jag känner igen en redigt tuff fight när jag ser en och vi har en framför oss just nu. Jag vill vända mig till mitt folk, det fantastiska folket av Irland – den här fighten behöver oss alla. Vi är alla i den röda hörnan tillsammans och väntas på gonggongen, så låt oss samla oss tillsammans och slå i gonggongen själva, inklusive resten av världens folk, säger Conor McGregor bland annat i sin videohälsning.

Enligt officiella siffror har hittills 1329 fall av coronavirus uppdagats i Irland, varav sju har omkommit. Landets regering gick nyligen ut och uppdaterade sina hälsoriktlinjer, där man nu uppmanar befolkningen att stamma hemma så mycket som möjligt.

I sitt tal riktar McGregor en direkt uppmaning till flera av Irlands tyngre beslutsfattare att ta större steg i kampen mot pandemin – samt att agerar snabbt, innan situationen förvärras.


RELATERAT: MMA-veteranen smittad av coronavirus


– Vi måste stänga våra flygplatser. Vi måste stänga all icke-nödvändig verksamhet. Vi måste stoppa alla icke-nödvändiga resor, säger “The Notorious” och fortsätter:

– Det är dags för en komplett lockdown och vi är redo. Jag uppmanar er alla som sitter vid makten, ödet för vår fantastiska ö ligger i era händer. Det här är mitt förslag och jag ber för att vi kan göra det här. Vi måste vidtaga samma åtgärder som någora av de länder som påverkats kraftigare. Men vi måste göra det på kortare tid. Vi har övertaget här eftersom vi kan se detta komma, men om vi inte använder vårt övertag så kan vi inte förvänta oss andra resultat.

– De här metoderna är stränga men nödvändiga och det fungerade i Kina och Hongkong, tillägger McGregor.

Se hela McGregors tal till nationen!

Hela stjärnans tal följer nedan (via YouTube):

Talet har väckt flera reaktioner – och fått många att undra om inte en politikersatsning kan bli aktuell för McGregor när UFC-karriären är över.

Så pass att vissa spelbolag har öppnat upp för betting om saken.


LÄS MER: Conor McGregors fina stöd till Italien – mitt under krisen

LÄS OCKSÅ: Justin Gaethje: ”Jag och Conor McGregor MÅSTE fightas”


 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...