Talangens påstående: Svenske Jack Hermansson sa nej till att mötas

✅ Fyra fighters ska ha tackat nej till att möta "The Killa Gorilla" i huvudmatchen i Texas ✅ Hermansson inväntar match närmre hemmaplan

Huvudmatchen för UFC on ESPN 4, som äger rum i San Antonio, Texas den 20:e juli, blev nyligen fastställd. Trots att UFC ursprungligen sökte andra matchningar som huvudattraktion blev det till slut welterviktarna Rafael dos Anjos och Leon Edwards som numera agerar huvudmatch.

RELATERAT: Rafael dos Anjos klar för huvudmatch mot “Rocky” – Rockhold tackade nej till main event

Mellanviktaren Jared “The Killa Gorilla” Cannonier är obesegrad sedan han flyttade ner till mellanvikt, och har radat upp två segrar på teknisk knockout – senast över legendaren Anderson Silva. I intervju på Ariel Helwani Show berättade han att fyra fighters tackat nej till att gå match på UFC on ESPN 4, en av dem svenske Jack Hermansson

“Jag tänker inte skapa ursäkter åt dessa människor,” säger Cannonier. “Två av dem kommer jag inte nämna, men två som är i [mellanvikts]divisionen för tillfället som jag kommer nämna är [Ronaldo] ‘Jacare’ [Souza] och Jack Hermansson.”

Även om Hermanssons anledning till att tacka nej inte framgår är det relativt uppenbart att den Norge-baserade svensken inväntar en motståndare till UFCs kommande gala i Köpenhamn den 28:e september – något han berättat i intervju med MMAnytt.

LÄS OCKSÅ: Jack Hermanssons uppmaning till UFC – inför galan i Danmark

Fyra raka segrar i UFC

Hermansson är inne på sitt livs mest imponerande vinstsvit, då han avslutat den forne titelutmanaren Thales Leites och forne WSoF-mästaren David Branch. I sitt senaste framträdande ställdes han mot ovannämnda Souza i en match svensken tog på kort varsel. Trots att han hade mindre än en månad på sig att förbereda styrde Hermansson matchen och kammade hem den största segern i sin karriär.

Själv är Hermansson mest intresserad av ett möte med Kelvin Gastelum i den danska huvudstaden.

“Det är den enda matchen som ger mening. Jag kommer från två stycken grymma vinster. Kelvin är rankad över mig, och alla de andra som är rankade över mig är upptagna just nu. Det här är en match som fansen vill se, jag vill se den, låt det hända!” säger Hermansson.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...