Medan du sov: Här brottar MMA-pionjären ner Trump-motståndaren

🎦 Spana in videon!

Tara LaRosa är kanske inte världens mest kända fighter – men är en riktig pionjär inom MMA för kvinnor. Hon gjorde sin MMA-debut redan 2002 och har under sin karriär samlat på sig hela 22 vinster och endast fem förluster.

Under sin karriär har hon mött de flesta: Roxanne Modafferi (3x), Julie Kedzie, Shayna Baszler, Alexis Davis, Carina Damm och Vanessa Porto.

Under Veterans Day i USA var stod hon och många andra och viftade med den amerikanska flaggan. Då attackerar en okänd kvinna en av flagg-viftarna.

LaRosa ser då ingen annan lösning än att använda sin brottning för att lugna ned situationen. Händelsen är polisanmäld och den okända kvinnan riskerar nu fängelsestraff.

Under tumultet ska LaRosa ha blivit biten, och lade ut en bild på bettet på Twitter. Bettet gav alltså ett märke trots att LaRosa hade tjocktröja på sig.

Demetrious Johnson utfrågad i tullen – på grund av ONE-bältet

Förra året byttes flugviktsgiganten Demetrious Johnson mot Ben Askren i MMA-historiens första trade.

Johnson har sedan dess vunnit tre raka matcher i ONE och tagit hem turneringsbältet – om än med lite mer motstånd än man hade förväntat sig.

När Johnson kom hem från en resa stoppades han av tullen som ville ta en närmare titt på bältet. Bältet har både diamanter och rubiner, vilket förstås fångar tullens uppmärksamhet.

Efter att ha förklarat att det var ett världsmästarebälte som han fått i Asien, fick Johnson förklara för tulltjänstemannen att det handlade om kampsport.

Det är inte jättemånga som går igenom tullen med världsmästartitlar. Efter jag förklarat situationen var allt lugnt, sade Johnson till MMAjunkie.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara