Skulle tävlat under UFC 257 – får istället sparken DIREKT!

✔ Dana White: "Vi såg allt!"

Den obesegrade, marockanska lättviktaren Ottman Azaitar har fått sparken från UFC.

De officiella invägningarna för UFC 257 ägde rum i morse, men Azaitar dök aldrig upp. Det förmodades att han blivit sjuk eller att en dålig viktnedgång lett till att han inte blivit godkänd för att tävla. Tyvärr var den riktiga anledningen mycket värre än så.


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


Enligt UFCs vd Dana White ska Azaitar ha brutit covid-19-protokoll för Fight Island på Abu Dhabi, och smugglat in en utomstående!


RELATERAT


Dana White: “Vi såg allt!”

– Han och hans team klippte av sina armband och gav de till folk på utsidan, en kille, sade White. Den här killen kom innanför bubblan genom ett rum, tog sig ner för fyra balkonger, genom [Azaitars] balkong och lämnade en väska fylld med något som vi inte vet vad det är.

– Sedan bytte han kläder och återvände utanför bubblan. Vi fick med allt på kamera, vi såg allt, hur allt skedde, drog honom ur matchen och sparkade honom!


Extern annonslänk > Betta på UFC 257: McGregor Vs Poirier II – se de senaste oddsen här! 18+ gäller.


Marockanen Azaitar debuterade som proffs 2014 och fann ett hem i Brave CF för två år senare. Han vann fyra raka matcher i organisationen innan han upptäcktes av UFC och skrev på för organisationen.

Fight Island var även platsen där Azaitar gjorde sin UFC-debut mot Teemu PackalenUFC 242. Azaitar vann via brutal knockout i den första ronden och följde sedan upp med en knockoutvinst över Khama Worthy i september i fjol.

Azaitar var tänkt att möta Matt Frevola på huvudkortet för UFC 257 men får nu sparken. Det finns dock tur i oturen för Frevola då hans viktnedgång inte varit i onödan.

Nasrat Haqparast tvingades nämligen att dra sig ur UFC 257 på grund av sjukdom, vilket lämnade Arman Tsarukyan utan motståndare. Nu kommer Frevola och Tsarukyan istället att mötas på huvudkoret.

 

Borde Ottman Azaitar har fått ett mildare straff?

 


Extern annonslänk > Streama Poirier vs McGregor 2 – Se returmötet mellan rivalerna i UFC 257 här!


Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttUFC

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...