TBT: Se när MMA-legendaren Omar Bouiche vinner på nolltid i Japan!

✅ Omar Bouiche tog MMA till Sverige ✅ Se en av pionjärens bästa segrar här!

Det är torsdag, så varför inte köra en liten Throwback Thursday? En gammal goding med Omar Bouiche sitter aldrig fel!

Bouiche är som känt mannen som startade den första svenska MMA-klubben, Pancrase Gym, i Stockholm år 1996. I Sverige är han allmänt erkänd som en sann legendar inom sporten och internationellt sett hyllas han ofta av namn som Bas Rutten.

Den nya generationen känner till honom som en av de allra bästa MMA-coacherna vi har. En ren kunskapsbank som fortfarande är i toppform själv – samtidigt som han nästan alltid har ett brett leende på läpparna medan han tränar framtidens fighters.

Avslutade Suzuki Minoru på under minuten

När Bouiche tävlade själv så gick han flera matcher i den japanska organisationen Pancrase. En av hans allra bästa vinster säkrades på Pancrase: Advance 10 i Tokyo den 26 oktober 1998 – där svensken ställdes mot hemmastjärnan Suzuki Minoru.

Det blev ingen långvarig fight, om man säger så… Återupplev hela matchen i videon ovan!

Fler av Bouiches matcher går att se (i bättre kvalitet) i arkivet på UFC Fight Pass.

Tack till Pancrase Gym som delade klippet på sin Facebook-sida! Vi slänger in ett highlight-paket här också för dig som vill se mer:


Mer om Omar Bouiche på MMAnytt:


 

Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara