Team Alpha Male-tränaren gör comeback – skickar ut motståndaren på bår

Efter två år utan att tävla och fullt fokus på sitt jobb som coach, tog Justin Buchholz en match på kort notis uppe i Alaska.

Det har varit tyst om Team Alpha Male:s huvudtränare Justin Buchholz (15-10), som inte har tävlat på över två år. Hans senaste match var i oktober 2015 och han förlorade via knockout, hans tredje förlust i rad. Buchholz är en av hjärnorna bakom fighters som Joseph Benavidez, Urijah Faber och bantamviktsmästaren Cody ”No Love” Garbrandtframgångar i oktagonen.

Buchholz har även han tävlat i UFC, utan större framgångar. Av fem matcher i organisationen, vann han bara en match, en rear naked choke-vinst mot Corey Hill på UFC 86.

Säkrar vinsten med brutala fotbollssparkar

I onsdags gjorde Buchholz comeback på Alaska Fighting Championships 133. På galan tog han sig an en motståndare på väldigt kort notis, nämligen Marques Facine (14-15). Buchholz vann via teknisk knockout i första ronden, men vinsten var inte helt utan kontroverser.

Buchholz träffade med ett slag som skakade Facine, som föll till marken. Bucholz följde upp med kroppssparkar, där den sista råkade träffa Facine i huvudet. Domaren ansåg att Buchholz inte försökte träffa huvudet med flit, och gav därför vinsten till Team Alpha Male-tränaren.

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
RekommenderatSenaste NyttTeam Alpha Male

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem borde David Teymur möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...