Team Conor McGregor går loss: “Du smutskastar mitt namn – Du är fucked!”

✔ Managern lägger sig i - kritiserar Poirier ✔ Ställs matchen in? Detta har hänt mellan McGregor och Poirier

Uppbyggnaden inför Conor McGregor vs Dustin Poirier 3 har minst sagt kommit igång!

De två lättviktarna är planerade att mötas den 10:e juli, men inför mötet har den dåliga stämningen börjat hänga som ett mörkt moln över “The Notorious” McGregor och “The Diamond” Poirier.

Det hela tog fart efter att Poirier avslöjat att McGregor inte donerat det miljonbelopp han lovade till “The Diamond” välgörenhetsorganisation. McGregor svarade att han krävde att få veta var pengarna skulle gå, trots att det var sagt från början att ett gym för ungdomar skulle byggas i Poiriers hemstad.

Situationen blev allt mer hätsk och McGregors manager Audie Attar lade sig i och kritiserade Poirier.

 – Dustin, varför gör du såhär? Har du glömt vårt personliga möte som vi hade med våra respektive familjer i Utah? Där vi stod vid din sida när du försökte få mer pengar från UFC? Conor är väldigt generös. Avfärda inte hans affärsbeslut, han får alltid till det. Det här var lågt gjort av dig.

McGregor gick loss och insinuerade att det fanns en risk att Poirier skulle ta pengarna själv. Han kallade Poirier för en “inavlad lantis” och sade att matchen var inställd. Det skulle dock inte sluta där.


HETAST JUST NU


Kommer Conor McGregor vs Dustin Poirier att ställas in?

McGregor följde upp sitt Twitter-inlägg med ytterligare kängor mot Poirier. Han förklarade hur han gör affärer och sade att Poirier skulle betala ett högt pris för att ha smutskastat hans namn.

 – Mitt team arbetar med aktsamhet för att se till att varje donation uppfyller våra krav. Jag är känd för min generositet. Du kommer att betala med din hjärna för detta försök att smutskasta mitt namn. Du och dina små bitch-sparkar. Lycka till när jag fångar dig, du är fucked.

Nu tåls det att se matchen kommer att bli inställd eller inte. Båda fighters har skrivit på kontrakten men McGregor har också ett stort inflytande i UFC. Skulle de dock mötas i buren den 10:e juli så kommer matchen att stå i stark kontrast till den respekt som visades mellan dem inför returmatchen i januari.

Michael Chandler, som slåss om lättviktstiteln den 15 maj, säger sig vara villig att hoppa in som ersättare och möta McGregor i juli.

Avslutningsvis så svarade Poiriers på McGregors hot och gormande genom att posta ett klipp från när han knockade irländaren. McGregor svarade med en bild från när han besegrade Poirier via TKO i september 2014.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...