Telefonfighter: McGregor ger sig på Holloway och “sad bastard” Ferguson

Conor McGregor tar till sociala medier för att ge sig på fjäderviktsmästaren och interimmästaren i lättvikt.

Conor McGregor har inte klivit in på buren sedan november 2016 men det verkar som att han antingen försöker få till en fight eller bara har tråkigt på en söndag. “The Notorious” tog nämligen till sociala medier för att ge sig på fjäderviktsmästaren Max Holloway och interimmästaren i lättvikt Tony Ferguson efter helgens UFC 222:


Missa inte: Conor McGregor: “Frankie Edgar borde ha mött mig”


McGregor vs. Ferguson?

En match mellan Ferguson och McGregor har bubblat sedan “El Cucuy” Ferguson tog hem interimbältet genom att besegra Kevin Lee. Nu är dock Ferguson inbokad för att möta Khabib Nurmagomedov i en kamp om lättviktsbältet, samma titel som McGregor kommer att bli av med inför matchen.

McGregor tog även sikte på “Blessed” Holloway som hyllade Frankie Edgar efter den förödande KO-förlusten mot Brian Ortega:


Relaterat: Holloway trött på McGregor/Mayweather: “Sluta ge skiten uppmärksamhet”


McGregor vs. Holloway?

McGregor och Holloway möttes i augusti 2013 under irländarens andra match i UFC. McGregor slet av ett ledband men lyckades ändå ta hem vinsten via domslut, ett av få domslut som han haft i sin MMA-karriär.

Även McGregor och Holloway har haft sina fejder på sociala medier och Holloway har flörtat med idéen om att gå upp en viktklass för att möta den irländska lättviktsmästaren på nytt. “Blessed” Holloway är för tillfället inbokad för att möta Ortega i sin nästa match.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...