Tenshin Nasukawa varnar Floyd Mayweather inför deras möte

✅ Se den japanske talangens meddelande till boxningslegendaren inför nyårsmatchen

Nyligen fick vi reda på att den omsusade matchen mellan boxningslegendaren Floyd Mayweather och den japanske MMA- och kickboxningstalangen Tenshin Nasukawa blir av trots allt.

Detta i form av en uppvisningsmatch i tre ronder, där sparkar inte kommer att tillåtas. Mötet kommer ske i japanska RIZIN:s regi och äga rum i Japan på nyårsafton 2018.

Nu väljer Tenshin att skicka ett meddelande till Mayweather inför mötet. I ett Instagraminlägg varnar han boxningsikonen för att “underskatta honom”, och påstår att han är alldeles för snabb för den obesegrade veteranen.

View this post on Instagram

Ok Floyd, change your mind? I see we are doing this now. I got a lot to prove, don’t underestimate me. My speed > your experience. #TeamTenshin #Cygames #RIZIN14 #mayweathertenshin #challenge @floydmayweather

A post shared by 那須川天心 (@tenshin.nasukawa) on

“Ok Floyd, change your mind? I see we are doing this now. I got a lot to prove, don’t underestimate me. My Speed > your experience,” skriver Tenshin.

Många förvånades när mötet mellan Mayweather och Tenshin utropades. Även Mayweather själv valde till en början att dementera uppgifterna, för att sedan återigen utlova att matchen blir av under de nya formerna.

Kategorier
Floyd MayweatherSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...