Tenshin Nasukawa svarar Conor McGregor: “Håll koll på dieten!”

✅ Tenshin Nasukawa mötte Floyd Mayweather på nyår - utmanades sedan av forne dubbelmästaren ✅ Ger svar på tal till irländska superstjärnan

Tenshin Nasukawas match mot Floyd Mayweather gick inte riktigt som han förväntade sig, då han förlorade via teknisk knockout redan i första ronden efter att hans ringhörna kastat in handduken.

Igår gick Mayweathers förra motståndare i boxningsringen, forne dubbelmästaren Conor McGregor ut och utmanade den unge kickboxaren i en uppvisningsmatch i MMA.

“Jag vill åka till Tokyo och möta Tenshin Nasukawa i en uppvisningsmatch i MMA. Innan sommaren. Var god anordna detta, på direkten.

Med vänliga hälsningar, The champ champ” skrev McGregor.


Relaterat


Tenshin Nasukawa svarar Conor McGregor

Nu har McGregor fått svar av den unge kickboxaren som visar respekt för superstjärnan, men som påpekar att han inte är intresserad av en uppvisningsmatch i MMA.

Däremot finns intresset att gå en kickboxningsmatch mot “The Notorious” i 58 kg-klassen. Tenshin fightas i RISE World Grand Prix senare i år och ber McGregor att hålla koll på dieten och vara redo att gå in i ringen mot honom.

“Dear Mr. McGregor. Thank you very much for remembering my name. I’m honored that you would even consider fighting me” skrev Tenshin på Instagram.

“58kg, kickboxing rules would probably get us in the ring sometime in the near future ?

I will fight my RISE world GP this year so please watch your diet and wait for me!”

Vill ni se Tenshin Nasukawa vs. Conor McGregor härnäst?

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...