Tenshin Nasukawa - Foto: Stefan Romare

Tenshin till MMAnytt: “Det lärde jag mig av matchen mot Floyd Mayweather”

✅ MMAnytt var på plats i Japan för matchen mellan Floyd Mayweather och Tenshin Nasukawa ✅ "Kommer att lära mig av hans tekniker - inte hans beteende"

På nyårsafton i Tokyo, Japan, gick RIZIN FF 14: Mayweather vs. Tenshin av stapeln i Saitama Super Arena i Saitama, Tokyo. I huvudmatchen möttes den legendariske boxaren Floyd Mayweather och 20-årige kickboxningssensationen Tenshin Nasukawa i en uppvisningsmatch om tre tre-minuters-ronder.

Mayweather var ovanligt aggressiv direkt från början och skakade Tenshin tidigt. “Money” undvek alla Tenshins slag och flyttade sig mästerfullt runt ynglingen.

Efter matchen gav båda varandra respekt och MMAnytts Stefan Romare frågade Tenshin vad han tar med sig från matchen, samt vad, om något han ändrar i sin träning.


Relaterat


Träningen kommer inte att förändras” sade Tenshin. “Däremot kommer jag att lära mig av några av de tekniker han använde sig av under matchen. Han var otroligt duktig på att flytta sig utom räckhåll för mina slag och jag har aldrig känt så tunga slag i hela min karriär.

Det jag tar med mig från matchen är hur han positionerade sig framför mig, samt hans rörelsemönster och hur han parerade mina slag” fortsatte Tenshin efter att MMAnytt bad om ett förtydligande. “Även hur han fintade med händerna är något jag tänker implementera i mitt game i framtiden.

Däremot kommer jag inte kopiera hans beteende innan matchen” avslutade Tenshin.

Kategorier
ExklusivtFloyd MayweatherSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara