Teruto Ishihara var ute efter både vinst, bonus och ‘bitches’ under UFC Fight Night 92 – Han fick som han ville

UFC Fight Night 92 var en stor kväll för Team Alpha Male-fightern Teruto Ishihara. Han knockade Horacio Gutiérrez i första ronden, fick en av kvällens Performance of the Night-bonusar och tog tillfället i akt att i den efterföljande intervjun tacka och säga “I love my bitches”.

Det är svårt att inte charmas av den japanska slagskämpen Teruto Ishihara. Han må inte prata engelska men hans personlighet lyser igenom och han kombinerar det med bra teknik och underhållande matcher.

I helgens gala var det dags för honom att ta hem sin andra raka vinst efter att ha debuterat mot Mizuto Hirota och fått ett oavgjort domslut.

Under UFC Fight Night 92 knockade han Horacio Gutiérrez och tog i samma veva hem en av två Performance of the Night-utmärkelser.

I en intervju med MMAjunkie pratade dem bland annat om Ishiharas ambitioner och hans tolk svarade:

His goal is always to have a fight that will make the ladies go crazy for him.

UFC_2016-SLC-Event_Gallery_0017 (1)

Kvällens vinst över Horacio Gutiérrez är Ishiharas andra i rad. Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

 

Framtiden är klar för Ishihara

När man frågar fighters om deras dröm och vad de vill åstadkomma i ringen är det ofta man får svar om titlar, bälten och kommande fighter. För Ishihara är dock det enklare än så. Han tolk förklarade:

He has no interest in showing how strong he is or how good he can be but more about getting the money and the bitches.

Efter helgens vinst verkar det som han har checkat av sin lista och han tog till Twitter för att försäkra sina följare om att allt stod rätt till efter matchen:

För att se hela intervjun med Ishihara kan du klicka på länken här nedan:

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara