TGIF: Mirko Cro Cop skrämmer MMA-kommentatorn Mauro Ranallo

Lite lagom till helgen så bjuder vi på lite MMA-humor för er läsare här på MMAnytt. För runt tolv år sedan blev Mauro Ranallo vettskrämd av Mirko Cro Cop under en intervju med den då unga Pride-veteranen. Vad Ranallo inte vet om är att allt såklart är ett enda stort skämt men det gör inte saken mindre rolig för oss fans.

Tydligen var detta ett sätt att välkomna nya arbetsgivare till organisationen och Bas Rutten styrde upp det hela. Men det kan inte vara kul att ha en man som Mirko Cro Cop arg på en. Mauro Ranallo kunde tillslut andas ut men snacka om ett lyckat skämt.

Hur hade du reagerat om du satt i Mauro Ranallo’s skor? Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
z-Senaste Nytt
Profilbild på Redaktionen

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • The Spider
  6 mars 2015 at 07:18

  Hahaha! Jag hade inte kaxat direkt heller.

 • Good Guy
  6 mars 2015 at 07:37

  Jag hade fan pissat på mig, jag hatar konfrontationer överhuvudtaget, visst på internet har man varit lite keyboardwarrior ibland men i verkliga livet är man ju en sann neckbeard med samma knockoutpower som farmor.

 • tojo77
  6 mars 2015 at 07:46

  Ha! Skitkul ju. Stackars Mauro. CroCop spelade riktigt bra! Nollning när den är som bäst. Mauro verkade ju ta det rätt när chocken släppte.

 • Stenansiktet
  7 mars 2015 at 12:34

  Jaha, denna video var ju ny och aktuell. MMA-Nytt i sitt esse.

 • Svara