“The Korean Zombie” släpper uttalande – fick minnesförlust

✔ "Väldigt generad"

.”The Korean Zombie” Chan Sung Jung känner sig generad över helgens förlust mot Brian Ortega.

På sociala medier berättar han för sina följare om känslorna efter karriärens tredje förlust i UFC och varför han inte slogs som vanligt. Enligt Jung så kommer han nämligen inte ihåg merparten av matchens tre sista ronder.

Allt fick sig en vändning när Ortega landade en snurr-armbåge som överraskade honom.

– Jag kommer inte ihåg den tredje, fjärde och femte ronden. Trots att jag inte kommer ihåg något så är det dock fantastiskt att se hur jag kämpar på… Haha.

– Nu måste jag ta reda på vad förlusten berodde på. Jag känner mig som en dumbom. Ortega var riktigt bra. Jag känner mig väldigt generad men tack för att ni fortsätter stödja mig så mycket. Jag är ledsen.


Relaterat


Vad står näst för “Korean Zombie” och Ortega?

UFC-chefen Dana White hade inför helgens möte gjort det klart att vinnaren skulle få nästa titelchans mot Alexander Volkanovski.

Ortega, som förlorade en titelmatch mot den dåvarande mästaren Max Holloway i december 2018, kommer med andra ord att få en ny chans med endast en match emellan.

Fjäderviktsmästaren Volkanovski tog till Twitter för att kommentera den kommande titelmatchen. Det är ännu oklart när det mötet kommer att ta vid.

“The Korean Zombie” tillhör fortfarande toppskiktet av fjäderviktsklassen och har många spännande motståndare att ta sig an, däribland Zabit Magomedsharipov, Calvin Kattar och Josh Emmett.

 

 Vem vill du se Zombie möta härnäst?

 

Kategorier
Chan Sung JungSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: matiasbr[email protected]

Svara