“The Notorious” Conor McGregor besvarar våldtäktsanklagelserna

✔ "Gamla nyheter!"

Under fredagens presskonferens så tog Conor McGregor bladet från munnen och adresserade våldtäktsanklagelser som riktats mot honom.

Tidigare i veckan lämnade en ung kvinna in en stämningsansökan där hon anklagade UFC-stjärnan för sexuella övergrepp. Kvinnans mamma har också stämt den irländska stjärnan och igår avslöjades detaljer från den påstådda incidenten.

Händelserna ska ha ägt rum på ett hotell i december 2018. Sedan dess har fallet undersökts grundligt av den lokala polisen på Irland. McGregor har tidigare, via en representant, hävdat sin oskuld men talade själv ut under presskonferensen:

 – Det är gamla nyheter, sa McGregor. Det undersöktes grundligt under två långa år och jag friades från alla fel. Och det är allt.


Extern annonslänk > Betta på UFC 257: McGregor Vs Poirier II – se de senaste oddsen här! 18+ gäller.


RELATERAT


Kvinnan stämmer Conor McGregor på miljoner

Enligt uppgifter från New York Times så växte McGregor och kvinnan upp i samma område och tillhörde samma umgängeskrets. Efter att ha utbytt meddelanden på Instagram ska kvinnan i december 2018 besökt MMA-stjärnan på ett hotell där den påstådda våldtäkten ska ha ägt rum.

Kvinnan säger att hon inte kunnat arbeta sedan maj 2019 och söker kompensation för förlorade intäkter, läkarkostnader och byte av hus. Beloppet ligger på över 2 miljoner dollar, närmare 18 miljoner kronor. Hon vittnar om psykologiska och känslomässiga problem sedan mötet med McGregor.

Skulle det hela sluta i rättegång så kommer den att hållas inför en jury. Enligt New York Times så måste det i irländska brottmål finnas bevis bortom rimliga tvivel för en fällande dom. Kvinnan och hennes mor söker separata rättegångar.


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


McGregor väljer själv att fokusera på helgens UFC 257 och de positiva aspekterna i sitt liv just nu.

 – Det finns så mycket positivitet i mitt liv, sa McGregor. Jag har en stor utmaning framför mig på lördagskvällen och jag är väldigt glad att få återvända. Jag har lagt ner enormt mycket arbete för att få min kropp rätt [för lättviktsklassen] och för att få min kondition rätt.

– Jag hoppas att Dustin kommer leverera och att vi kan bjuda på en bra match!


HETAST JUST NU


 


Extern annonslänk > Streama Poirier vs McGregor 2 – Se returmötet mellan rivalerna i UFC 257 här!


🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...