Foto: Wikimedia / Unique Capture-MMAnytt

The Rock: “Ville berätta för UFC-fansen först”

✅ Stjärnans MMA-avslöjande - på presskonferensen!

Den folkkäre skådespelaren och WWE-stjärnan Dwayne Johnson, även känd som “The Rock,” kommer i helgen kliva in i UFC-oktogonen. Men inte som MMA-fighter – han ska nämligen dela ut det nyskapade “BMF”-bältet till vinnaren i superfighten mellan Jorge Masvidal och Nate Diaz, som toppar lördagsnattens UFC 244 i Madison Square Garden.


LÄS MER: SENASTE NYTT: Donald Trump på plats under stora UFC-galan!

LÄS OCKSÅ: Hur Nate Diaz tog tillbaka allt han jobbat för, motherf***er


Nu står det även klart att Johnson har ett avslöjande på gång under fight week, som enligt hans vaga hint verkar ha med MMA att göra. Offentliggörandet planeras för fredagens presskonferens för UFC 245, som hålls i New York innan invägningen till UFC 244 drar igång.

“Som du vet har jag ett litet avslöjande …”

– Som du vet har jag ett litet avslöjande nu på fredag på presskonferensen. Det är något som jag ville berätta för UFC-fansen och MMA-världen först, säger Dwayne “The Rock” Johnson i en livesändning på Instagram med UFC-bossen Dana White.

I skrivande stund finns inga närmare detaljer kring vad för typ av avslöjande som ska göras. Nu har ni helt enkelt ännu en anledning att hålla ett öga på fredagens presskonferens, där vi också kommer att få höra från Kamaru UsmanColby CovingtonMax HollowayAlexander VolkanovskiAmanda Nunes och Germaine de Randamie inför de tre titelmatcherna som väntar den 14 december.


RELATERAT: Masvidal om Diaz påstådda doping: “Trodde inte på det för en sekund”


Vad tror ni läsare att Dwayne “The Rock” Johnson kommer avslöja på UFC-presskonferensen? Kommentera!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...