Tidigare The Ultimate Fighter-deltagare gripen med 2 kilo kokain

En tidigare deltagare av The Ultimate Fighter: Brazil har gripits på en flygplats i Portugal med två kilo kokain i bagaget. Alexandre “Sangue” Ramos riskerar nu mellan fyra till tio år i fängelse.

Den 28-åriga brasilianaren Alexandre “Sangue” Ramos (10-3) deltog under den första säsongen av The Ultimate Fighter: Brazil men tog sig inte långt i turneringen. Han blev avslutad via TKO i första ronden men har sedan dess samlat ihop ett helt godkänt matchfacit med tio vinster och tre förluster.

Det lär dock dröja innan han får möjligheten att fortsätta bygga på sin MMA-karriär. Enligt MMA-sidan Combate greps Ramos på en flygplats i Portugal med två kilo kokain, en överträdelse som kan resultera i fyra till tio år i fängelse.

Det är inte första gången som “Sangue” Ramos hamnat i blåsvädret. I 2009 deltog han i ett upplopp under en viktig fotbollsmatch mellan lagen Coritiba och Fluminense. Ramos inblandning i upploppen gjorde att han utvisades ur Universidade da Luta (UDL), ett fightteam som leds av Pride- och UFC-fightern Mauricio “Shogun” Rua och hans bror Murilo “Ninja” Rua.

Ramos lyckades vända sitt liv och blev senare välkomnad tillbaka till UDL men hans senaste misstag lär inte ses med blida ögon.

“Sangue” fyller 29 år i juli och som det ser ut nu kommer han att spendera sina nästkommande födelsedagar fängelset.

 

Omslagsbild: Jason Silva-USA TODAY Sports

Kategorier
Senaste NyttThe Ultimate Fighter

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara